Stretko skalnych prispievateľov

tasty

no ja som z Košíc, ale ja sa viem aj prispôsobiť :) dobre by bolo, ak by ten kto má záujem napísal skadiaľ je, aby sa dalo z toho niečo vyšpekulovať :)

tasty

milkyway z teba ako človeka srší "optimizmus a pozitivizmus" iste máš šťastný život plný elánu, radostných očakávaní a pochopenia :)
a áno bavíme sa o tom :) niekde treba začať, aby sa niečo niekam pohlo :) treba urobiť prvý krôčik :) pesimisti by to už hneď zavrhli, áno :) ale pesimistom aj ten život tak vyzerá, nič nedobré, nič sa nedá, každý je na vine, že to nejde, len nie on sám

milkyway

uz vas vidim ako sa stretnete. Mate reci a ciny v prdeli. Budete tu o tom rozpravat a staviat si vzdusne zamky ale k ziadnemu stretku nedojde :D

[zruseny35]

panča..RNG mal obchody v BA a LV - to je USA ? :D
Ja by som šla..ale treba brať ohlad na to,že niesu tu len alternatívci a konvenčný,su aj tí "medzi ",tých "kam posadíš " ? :) ..
Dalsie je ,že sem chodí dosť depresívnych ludí- ako dlho dokážeš byt pozitívna pri človeku ktorý všetko vidí len čierne ?
A anorekticko-bulimických-kam ich pozveš aby sa neurazili?
Posledná kategoria je "sociálny fobia"-tí asi nedojdu.
Budeme sa deliť na nejake skupinky ???
Malo by to byť podla mna dobrovolné a "len na vlastne riziko " :)

Macca

Anjelik, pekne napisane.

Myslela som to s humorom, samozrejme :)
Vacsina ludi vnima adminov v negativnom svetle. Ja sama sa vnimam ako uplny opak ^_^

anjelik *

Macci, pretože niečo úplne iné je vnímať niekoho iba cez písmenká a niečo iné je stretnúť ho osobne a napriamo *cítiť* jeho vyžarovanie, ktoré sa dá, mimochodom, veľmi dobre skryť, keď si s niekým iba píšeš. Pokiaľ presne nevieš, ako dotyčný vyzerá, ťažko aj *ušiješ* radu na mieru. :o)
Tak sa vidíš? Ako zlá striga, čo maže príspevky neposlušným prispievateľom?? :o))) Mňa osobne by zaujímal skôr kolega, Andrej. :o) Či je aj na pohľad taký *suchár*. :o)))