Co keby sme usporiadali nejake stretko skalnych prispievatelov??? Sli by ste do toho????
Stretko skalnych prispievateľov
Človek je odjakživa spoločenský tvor, tak isto človek patrí medzi veľmi zvedavé tvory, táto skutočnosť sa nedá odoprieť. Písať si len tak cez sklo je nič, oproti reálnemu stretku. Reálne stretko je úplne iná dimenzia, určite kvalitnejšia, čo do kvality sociálnej diskusie a možno aj sociálnych vzťahov, čo do úrovne tolelarntnosti medzi sebou, vzhľadom k tomu ako keď sa ľudia len skrývajú poza prezývky :)
Inac ja by som na take stretko sla :-)
Hlavne by som chcela stretnut a povzbudit tych,ktori maju ozaj problemy rozneho charakteru...
Mam rada ludi proste :-)
A preco chcete stretnut admina? Sak admin je neprijemny, maze vam prispevky, upozornuje vas vzdy na volaco. Tak naco? :)
Každý z tých, čo prispieva, ide, obrazne povedané, s vlastnou kožou na trh. :o) Prezentuje sám seba, svoj svet, svoje názory. A potom je tu niekto, kto tie názory posudzuje a rozhoduje o vhodnosti a nevhodnosti. Prečo by sa mal *hanbiť* a skrývať? Predsa niet za čo. ;o) To by potom aj učitelia mali nosiť masku, keďže tiež hodnotia deti. :o)
Snaží sa z to vykrútiť :D
macca môžeš prísť ako obyčajný prispievateľ, nie ako admin :) proste sa nepriznáš, že si admin.. a hotovo :)
Ja? Mozno sme sa uz stretli niekde v obchode alebo na ulici. To staci :D Musim si zachovat anonymitu :o)
Anjelik, správna otázka :D
A čo tak inak, s kým by sa chcel stretnúť admin? :o)))
Kto uz by sa chcel stretnut s adminom :P pfff...