Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Holky, vsetky sme krasne;)

Príspevok v téme: Holky, vsetky sme krasne;)
karotka

Ahojte=)
vzhladom na dnesny trend kultu tela a krasy som myslela, ze by sme mohli zalozit takuto temu, hladat na sebe krasne veci, objavit v sebe zenskost, pomocou inych dievcat (a mozno aj chlapcov?) skusit zmenit pohlad na seba...=) k pozitivnemu.....a nejakymi tipmi prispiet k tomu, aby sme na sebe sikovne vedeli zvyraznit krasu a osobitost;) viac hlav-viac rozumu=)
mnoho krasnych slecien si o sebe mysli opak...treba to zmenit....;)

karotka

najlepsie by bolo, keby neexistovali zrkadla...iba na chvilu keby som sa sla pozriet ci som upravena alebo nie som spinava :D tak by som sa odosobnila vypla emocnu cast mozgu...a citila by som sa pekne, lebo by som sa nesledovala zaujato...inak lizanka....hovor mi daco o zmenach nalad:D u mna sa ale drzia vacsinou dlho....tie negativne nevyvrati nikto, a pozitivne su zas take nestabilne ze sa rozplynu aj kvoli malickosti....naopak by bolo treba :D

lizanka

ahoj baby, ja som si vzdy myslela, ze som jedina padnuta na hlavu co sa obzera v lyzicke+lesklych plochach a vykladoch, lebo ziadna moja kamoska to nerobi. ked sme raz boli v PO v divadle(vo velkom), obzerala som sa po ceste pred divadlom v tych zrkadlovych obkladackach a naburala do stlpa s osvetlenim :D mala som na hlave modrinu so vzorkou pletenej ciapky co som mala na hlave :P no co-bola haluz.

teraz k teme-za mnou sa chalani otacaju. preco? lebo ma nevidia dlhsiu dobu a z mensej vzdialenosti(chvalabohu). mam velmi pekne vlasy, tak mam aspon trochu pocit, ze sa za nimi mozem schovat. moj problem je, ze moje sebavedomie kolise ako lodka v burke-prechadza to od pocitov "azda ani neexistuje krajsia odo mna" po pocity "preboha co som komu urobila ze sa na mne tak priroda vyzurila". a takto sustavne dokola. mam jedno velke nestastie, ze mame v kupelni
obrovske zrkadlo, takze sa mu nevyhnem a sustavne tam cumakujem. lezie mi to dost dobre na mozog. tiez iduc po ulici rozmyslam co si o mne ludia myslia, chcela by som sa vidiet z pohladu cudzieho cloveka, ako by ma videl. ale v poslednych mesiacoch a tyzdnoch sa ma zmocnuje stalejsie a istejsie vedomie, ze nie som vykricana krasavica, ale ani Meduza a ulicami chodi kopa krajsich a skaredsich dievcat. a ktosi tu spominal -"komu sa nepaci, nech pozera inam"-a to mi fakt pomaha ;)

karotka

hanadeka a keby si skusila prirodzenu farbu na celej hlave ale okolo tvare blond? celkom original;) minule som videla taku fotku...sice zalezi od toho ake mas vlasy...=)

karotka

vidim ze sa to tu rozbehlo:D
ja som chcela dodat, ze...zaujimave, stale sa snazime zapadat do tej klasickej krasy...ale na druhej strane chceme vzdy byt originalne....
ked nechceme byt priemer v nicom...tak nemozeme ani v krase:D ziaden priemer;)
ja vela fotim...a najradsej tvare, ktore su zaujimave...je ovela vacsia pasia naucit sa zvyraznovat osobitost a charakter tvare ako jednoducho odfotit klasicky peknu tvar...
(zas na druhej strane ked som v praci mala retusovat svatby...no dovi, zrazu sa mi zdalo ze som strasne nedokonala:D a to sa mi zda aj teraz...v kazdom vidim krasnu akurat v slabsich chvilach v sebe ani kus...=/

hanadeka

už som skusala aj ine farby,lebo som uz nechcela byt blond,ale ina sa mi zial nehodi.Ved to,ja vyzeram ako nevyzreta na svoj vek a ta farba mi nici vlasy.

stelly

preco nie si spokojna,ved aspon nie si okukana,ale svojou farbou nimocna...ved zeny sa zvyknu stazovat,ze blond to maju v zivote lahsie,ci nefunguje to?:)