Holky, vsetky sme krasne;)

Príspevok v téme: Holky, vsetky sme krasne;)
karotka

Ahojte=)
vzhladom na dnesny trend kultu tela a krasy som myslela, ze by sme mohli zalozit takuto temu, hladat na sebe krasne veci, objavit v sebe zenskost, pomocou inych dievcat (a mozno aj chlapcov?) skusit zmenit pohlad na seba...=) k pozitivnemu.....a nejakymi tipmi prispiet k tomu, aby sme na sebe sikovne vedeli zvyraznit krasu a osobitost;) viac hlav-viac rozumu=)
mnoho krasnych slecien si o sebe mysli opak...treba to zmenit....;)

karotka

"neries", inak mne sa z umeleckeho estetickeho hladiska pacia zeny plnsich tvarov;) podla mna je to krasne...a ked sa zena s chutou naje a neriesi, pretoze sa citi slobodne...no krasa=)
(akurat na seba to neviem praktizovat=/) ale casom pride=)

nop :(

ale prosim vas:/ja som spatna ako noc..chalanom sa pacim jedine tak cez net na fotkach kym vidia iba tvar ale postavu nie:(..ja s mojou postavou uz nic neurobim...som tucna..fuuuuuj...chudnem uz tri roky:(

karotka

nop...pozor pozor, neze sa to tu zvrhne...ze nazov-sme krasne ...a prispevky...:D
sebavedomie a naladicka ozaj robia vela=) pamatam ze ked som po jednom dost zlom obdobi....(nieco co sa da nazvat anorekticke stavy...=/) pribrala kusok...a konecne bez vycitiek, zacala som sa citit zdravo a zensky...=) stale som sa usmievala, neviem co mi bolo:D a vtedy sa hned vyrojili komplimenty od ludi co som ani necakala...typek na ulici...ze slecna chcel som vam povedat ze ste velmi sympaticka a ta zlta vam pristane...a to som vo firemnom megatricku lietala po meste:D
takze viem, ze sa taky stav spokojnosti da dosiahnut...len neviem od coho zavisi kedy nastane a kedy pominie=/
ja sa citim najkrajsia naboso iba v lahkych satach v prirode, ked nic neriesim;)

neries

ja viem poznam to ..amm moc problem s postavou ..som tym tak ovplyvnena ze kvoli tomu niekedy odmietaMVYJST S KAMARATMI VON ALEBO DOKONCA ODMIETAM RANDE LEBO SOM PRESVEDSENA O TOM ZE HO HNED ODRADIM AK MA UVIDID ..NIESOM NEJAKA tucibomba ale mam par kil navyse ...no rada sa aj najem tak neviem treba to nejako prekonat asi zmierir sa stym ...ale neviem ako tak ocakavam ze mi tu pordaite ked uz vznikla taka tema

lilien

neries máš pravdu ale ako si má zakomplexovaná baba zdvihnuť sebavedomie, myslím si že aj okolie a ľudia dosť ovplyvňujú to čo sa v nás vyvíja?...

nop :(

ale prosim vas:/ja som spatna ako noc..chalanom sa pacim jedine tak cez net na fotkach kym vidia iba tvar ale postavu nie:(..ja s mojou postavou uz nic neurobim...som tucna..fuuuuuj...chudnem uz tri roky:(

neries

je to velmi pekna tema ale zatial sa tu baby len lutujete a vravite co robite zle a co by ste chceli zmenit .tak preco to neurobite ...podte dajte rady ako byt krajsia alebo mozno nie krajsia ale citit sa sebavedomejsia ..podla mna vela z tych co tu terz pisete su skutocne pekne len zakomplexovane ..sebavedomie robiii vela ..to vieme ....tak ..pome do toho

[zruseny12]

desmodka,ty vies,ze prave sa neotoci koli tebe?vies niekedy ked je viac ludi okolo teba,ani nevies kto ta sleduje komu si padla do oka...ked budes nespokojna,a stale mysliet na to aby sa za tebou niekto obzeral,budes potom stale chciet nieco na sebe menit,a prestanes byt nespokojna aj sama zo sebou...a bude to taky zacarovany kruh...neviem ci si ma pochopila...staci,ked si spokojna sama zo sebou a na myslienku aby sa za tebou otacali zabudni...

poliewoocka

Ozaj dobra tema:))) aj ja prezivam niekedy stavy co ma dost deptaju, niekedy si myslim o sebe, ze som vcelku fajn a pacim sa sama sebe:)), a ked som s mojou Laskou a povie mi, ze som ta najkrajsia, je to nieco uzasne:DDD najhorsie sa citim, ked vidim nejaku peknu babu, neviem, preco mam pocit, ze kazda je krajsia odo mna:/ a neznasam zvacsovacie zrkadla. Ked sa do nich pozriete este oproti dennemu svetlu...KO system:((