Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Holky, vsetky sme krasne;)

Príspevok v téme: Holky, vsetky sme krasne;)
karotka

Ahojte=)
vzhladom na dnesny trend kultu tela a krasy som myslela, ze by sme mohli zalozit takuto temu, hladat na sebe krasne veci, objavit v sebe zenskost, pomocou inych dievcat (a mozno aj chlapcov?) skusit zmenit pohlad na seba...=) k pozitivnemu.....a nejakymi tipmi prispiet k tomu, aby sme na sebe sikovne vedeli zvyraznit krasu a osobitost;) viac hlav-viac rozumu=)
mnoho krasnych slecien si o sebe mysli opak...treba to zmenit....;)

[zruseny12]

jajka,tak toto ,co si napisala posledne namyslene a ZAMRACENE....nad tym som uz aj ja rozmyslala,lebo som si vsimla,ze fakt teraz si kazda mysli,ze ked je krasna atd.tak moze byt uz aj zamracena a je kralovna....vsimla som si,ze fakt je to tak ako pises...ved ked je dievca mlade ma sa smiat atd.a nie chodit ako keby jej uleteli vceli....

jajka

baby naco tu riesite ci ste dokonale krasne? o to vobec nejde, chalanom ide iba o to aby sa s vami prijemne citili, a nech sa da na teba pozerat. z vlastnej skusenosti viem ze staci usmev a dobra nalada. mila pekna usmiata baba sunda vsetky zamracene namyslene krasky.

kamos

No, podla mna na Slovensku nie je moc peknych zien a o IQ ani nehovorim. Ved sa staci len pozriet na toto forum a clovek vidi, ze 90% zien nerozumie tomu, ze nemaju robit reklamu ziadnej znacke, 50x zakladaju tu istu temu, vacsina tem nema so zdravim nic spolocneho. Osobne davam prednost zaujimavym zenam (nie su pekne na prvy pohlad a kludne mozu mat chyby na krase). mali by, ale mat urcitu rozumovu uroven aspon na urovni ukoncenej zakladnej skoly, ktoru tu bohuzial 99% zien na tomto fore nedosahuje.

karotka

neries...=)
noo...ja teraz idem do prirody, budem sa captat v potoku, behat po luke na slnku s polnymi kvetmi vo vlasoch, objedat salat na zahradke, vyspim sa doruzova, na slnku opalim dohneda:D a budem fotit co mi napadne...
taka krasna sa budem citit :D

neries

joj vy ste fakt sliepky uz .....predsa vieme o com to je ....ale halooo kde su rady ako to zmenit len kecate do vetra a nic z toho

igua

no...hovori sa KOLKO LUDI, TOLKO CHUTI...a chlapi su navyse hrozne vyberavi.
tak napriklad JA som na tom takto: moj drahy snubenec mi stale hovori, aka som krasna, ake mam krasne telo, tvaricku, ze krasne vonim, som inteligentna atd...proste prenho som najkrajsia. a aj on pre mna je ten najpritazlivejsi chlap pod slnkom. a myslim, ze aj viacerym muzom sa pacim, niekedy mi to aj povedia. robim casnicku. NO a potom pride jeden zaspineny robotnik v monterkach a povie o mne, ze mam nohy do X a ze captavo chodim :D
chapete...kolko ludi, tolko chuti :D
to znamena, ze VSETKY SME relativne KRASNE :D netreba si robit ziadne komplexy ale ani sa precenovat...ale ani zanedbavat sa. taka zlata stredna cesta.
p.s. ale ten robotnik je podla mna asi slepy...alebo sprosty :D