Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Holky, vsetky sme krasne;)

Príspevok v téme: Holky, vsetky sme krasne;)
karotka

Ahojte=)
vzhladom na dnesny trend kultu tela a krasy som myslela, ze by sme mohli zalozit takuto temu, hladat na sebe krasne veci, objavit v sebe zenskost, pomocou inych dievcat (a mozno aj chlapcov?) skusit zmenit pohlad na seba...=) k pozitivnemu.....a nejakymi tipmi prispiet k tomu, aby sme na sebe sikovne vedeli zvyraznit krasu a osobitost;) viac hlav-viac rozumu=)
mnoho krasnych slecien si o sebe mysli opak...treba to zmenit....;)

neries

presne je to tak ...ako sa to da zvladnut???inac cim dlhsie s tym zijete tym viac ste vyrovnanejsi takze mozno o par rokov to aj dosiahnem

biasa

najstastnejsi su ludia, kt sa vedia zmierit so svojim zovnajskom. vytvoria si harmoniu tela aj duse. prijmu sa taky aki su, alebo aki by mohli byt najlepsi a nesnazia sa hrat na nieco ine. to ja vsak osobne nedokazem...

neries

na niektorych ludi ja uz ale aj chcem byt hnusna inac ta prehnana kontrola to mi nici zivot stala kontrola nad tym co poviem nad kazdym pohybom ale snazim sa to menit rozmyslat nad tym co robim len zatial celkom neviem ako na to lebo pre cloveka ktory ma recovy blok je to dost zlozite ...

doremi

MILA NERIES,velka skoda ze si napisala ze sa uz nebudes zapajat do diskusie,aspon by si vedela ze nie si na svete jedina,ktora ma takyto problem .ja som na tom rovnako.taktiez som si sebou malo ista,a k tomu som aj dost hanbliva atd. a fakt sa nemam za co hanbit,nie som nejaka spata alebo co,praveze mi vsetci vravia aka som kocka apodobne bachorky....no aj keby o tak bolo..., co na tom ked ja sa tak necitim.a preco?lebo som zakomplexovana az hroza.....:( no poviem ti ze vzdy je lepsie dat najavo ked sa hanbis aj ked je to neprijemne, ako sa tvarit ze to nie je tak a hrat sa na namyslenu tavu,ktora nikoho a nic k stastiu nepotrebuje, co presne robim ja.....viem ze ti to voobec nepomoze ale chapem ta uuuplne na 100percent,tak sa maj pekne a drz sa :0)

[zruseny12]

SVETLANA,TAK TAKEHO CLOVEKA SOM STRETLA AJ JA...ALE BOHUZIAL,KOLI JEHO DRUZKE SOM HO MUSELA NECHAT NA POKOJI,BOL VELMI DOBRY KAMARAT A VEDEL MA STALE POVZBUDIT ATD.NIEKEDY MI CHYBAJU JEHO SLOVA..:0((((....ALE KED MI JE NAJHORSIE TAK SI SPOMENIEM NA NEHO A HNED MAM DOBRU NALADU...:0))))....TAKYCH LUDI BY MALO BYT NA SVETE VIAC...PEKNY DEN TI PRAJEM...

svetlana6

este by som sa s vami chcela podelit o jeden zazitok, ktory ma dostal. je mozno trosku odveci ale do velkej miery zmenil moj pohlad na seba samu. ma to na svedomi jeden mlady muz, s ktorym som pracovala v zahranici. nebol slovak. no a nejak som sa mu zapacila. vraj som si ho ziskala hned ako sme sa dali prvykrat do reci.. ale o inom som chcela. vzdy ma videl len pekne ucesanu, namalovanu, upravenu (aj ked v strasnej pracovnej uniforme :) ) casom sme sa tak nejak zblizili, no a raz ma "prepadol" v nasom apartmane (v case volna), v sirokom tricku, v teplakoch, za sporakom v kuchyni (akurat som si varila obed) a hlavne nenamalovanu!!! tak som sa mu nejak zacala ospravedlnovat, ze boze ako to vyzeram a on na to ze, som krasna, ze sa mu takto velmi pacim, teda bez make up-u, vlasy len tak rozpustene..ze teda sa mu pacim aj ked som namalovana, ale bez make up-u vraj viac, pretoze som taka "natural" a on moze vidiet moje krasne velke oci (coz som sa zasmiala, pretoze moje oci rozhodne nepatria do kategorie velkych, ked su nenamalovane) ale on si stale hudol svoje a nechcel mi verit, ze na to nie som zvyknuta, ze bez make up-u nevyjdem skoro ani smeti vysypat. to len nechapavo krutil hlavou.. vysledok asi taky, ze som sa vratila na slovensko a odvtedy idem kludne von aj bez linky na ociach, ocnych tienov a pod. ... a citim sa pekna.. potom som mu este pisala sms-ku v zmysle: hej, teraz idem do obchodu a viec co? bez make up-u!!! odpisal naspat: beautiful!! bol jedinym, ktoremu sa podarilo do takejto miery zvysit moje sebavedomie a presvedcit ma, ze nemusim byt otrokom kozmetickych firiem na to, aby som bola pekna :)

svetlana6

a nezalezi ani tak na krase, ako na CHARIZME. taky clovek to ma v zivote podla mna vyhrane. je pravda, ze ani charizma do vienka nebola dana kazdemu. ale kto ju ma, da sa na 100% vyuzit :)a to nie je blabol. urcite aj vy ste sa stretli s nejakym chalanom, ktory nebol zrovna nejaky pekny, ale napriek tomu bol uzasne pritazlivy... je to take to nieco, co ma clovek v ociach, v hlase, pohyboch...

svetlana6

s tym usmevom na tvari je to pravda. minule som si to vsimla, bola som v meste, slniecko svietilo, ja som mala v usiach sluchatka z MP3 a nejaku dobru hudbu v nich, a tak rezko som si vykracovala a celu cestu som sa nejak podvedome usmievala (proste mi bolo v tej chvili dobre na svete) a potom som si vsimla, ze sa na mna ludia naozaj pozerali nejak viac ako inokedy. mozno si len mysleli ze mi uleteli vcely, ked som taka vyskerena, ale myslim, ze naozaj viac zaujme usmiaty clovek :)

neries

a v podstate uz sa nebudem zapajat do tejto debaty lebo sa mi to zda uplne zbytocne ..ok tak vela zdaru baby a hlavne dusevnej pohody

neries

hzmm ymslim ze tato tema ma vela so zdravim co sa tyka dusevneho zdravia a celkovo je vyzor pre zenu dolezity ...nerobi v podstate nic kvoli sebe je to prave kvoli blbym chlapom ktory si zakladaju na vonkajsej krase pricom sa sami napchavaju bagetamia kadejakym svinstvom a pritom okritizuju kazdu jednu ktora prejde fakt hnusne ...ale to je uz asi celkovo o ludskom sebectve a povahe atd ---