Mrla detská, hlísta

ta3

ja si z detstva pamatam, ze mamy to riesili tak, ze zohriali sladke mlieko, mierne ho osladili, osladene a teple mlieko vyliali do nocnika, na ktory dieta posadili, asi tym potvoram to zavonalo a brali sa za sladkym vonavym mliekom von z konecnika do nocnika

janab

Mrla sa môže dostať z konečníka von , avšak môže byť pocit, že svrbia aj pohlavné orgány, ale na vzduchu asi kape. Preto svrbí večer a v noci konečník, lebo ste v kľude a samička do otvoru konečníka nakladá vajíčka, preto je to svrbenie..ona sa tam pohybuje. Mrle sa dobre v čreve cítia ked prijímate sladké a naopak, ked prijímate kyslé, tak ich to ničí. Dobre je jesť niečo korenené a kyslé. Diétka bez liekov zaberá, mali by sa vyhubiť. sú na to aj lieky, takže nič lepšie nepoznám, len ísť si po recept a brať lieky. Nie je to hamba, dnes má mrle aj dieťa aj dospelý, aj starý. No a mám pár slov aj pre pubescentov..každý den vidím, že jedia holými rukami, ktorými sa chytajú v dopr. prostriedkoch (viete koľko je tam bacilov...) a prsty v ústach..obhrýzanie nehtov...fuj...takže toto úplne prestať robiť, lebo za nechtami je najviac mikrobov...treba sa aj chrániť...ak si večer škrabete konečník, tak bezpečne máte za nechtami plno vajíčok a potom zase sa dostávajú rukami do tráviaceho traktu...stále dookola..

vera9

K pipia22: Macky a psa chovam dlhe roky a v zivote som nemala ziadne parazity. Len pre tvoju informaciu sa macky a psi hlistami nemozu nakazit, tj.tym padom nemozu nakazit ani teba. A co mas proti psom a detom? Cela moja rodina chova zvierata a v rodine teda mame aj male deti(aj mladsie ako 2 roky)a nikdy ziadne nemalo parazity.Prepac ak sa ta to dotklo, ale chcela som vyjadrit svoj nazor lebo ten tvoj ma dost poburil.

Ninuška1.=D

Aojte,hlista detska je crevne ochorenie.Ma tvar valcoviteho cerva...30-40cm.Hlista detska zije v tele postihnuteho,ale parazit.Chori trpia nechutenstvom,bolestami v oblasti bruchu,nespavostou....Zdrojom nakazy je chory clovek...Nakaza sa prenasa....zle umytou zeleninou.Vnimavost je vseobecna.Dolezitym preventivnym opatrenim je dokladne ocistenie a umyvanie zeleniny a ovocia,pred ich pouzivanim a konzumaciou.Ak trpi vase dieta tymito priznakmi je potrebne navsivit lekara a izolovat dieta z kolektivu...!!!

SaBka333

No mam detske mrle ale nemozem v noci zaspat...nejde to!!!...a pyrvinium uz nevyrabaju tak musim ist k lekarovy...dala som si 3 struky cesnaku a nepomohlo..len ma bolel zaludok...Newie niekto nejaku dobru radu?