Mam 27.rokov, myslim ze som celkom normalna zena, mam svoj byt, svoj zivot, dobru pracu. Akurat poriadny chlap mi chyba.. Vlastne ani nechyba, jeden tu predsa je. Ani neviem, co k sebe citime, ale je nam spolu strasne fajn. Az na jednu vec, po nasom milovani a stravenom dni sa vracia vzdy domov, k svojej manzelke.. Oni nemaju deti este a to ze je zenaty viem od prvej chvile. Najskor mi to bolo jedno, ved islo len o uzivanie si ale casom zistujem, ze je v tom viac. Len mi je luto jeho zenyx, je taka obetava, urcite ho lubi viac ako on ju mal kedy rad. Osobne ju nepoznam,len z videnia. ale tiez od neho nechcem aby ju opustil. Myslite, ze to ma buducnost sa stale skryvat?
Je zenaty..
folpnr a backo! Ja vas uplne chapem. po čase sa maželstvo stava stereotypne. Na začiatku vašho vzťahu bola laska, očakavanie, radosť zo vzniknuteho vzťahu. ale na tom začiatku nikdo nevie ci prave ona je tá pravá, či manželstvo vydrží. A potom príde po rokoch ten stereotyp a otázka" je tato žena naozaj ta pravá s ktorou budem ešte žiť možno 50 rokov?"
Ten muž ju má rád, ale stane sa že láska vyprchá. A vtedy stretne niekoho, kto mu bol možno osudom určený, len ju nestretol v ten spravny čas.
A zamiluje sa. Lebo aj tato téma vznikla o zamilovanosti ženatého muža do slobodnej ženy, nie o uživaní si sexu.Nie je to o zrelom mužovi a mladej slečne, ale o dvoch dospelých ludoch.
Backo tvoj príspevok je ako o mojej kamaratke. Ma 30 rokov a vzťah so ženatým. Tiež od neho nič nežiada, je chapava, prežíva s nim všetky radosti a starosti, lebo ho M I L U J E .A lubi aj on ju, ale ma rád aj svoju ženu. A tiež to nie je o sexe ale o sulade 2 duší. A pritom vie, že to nemá budúcnosť.Ale citom sa rozkazat nedá.
Flpnr je mi luto, že mate také smutné manželstvo. ale aspon nie si sam. ja mam 31 rokov a som slobodna a ver že su chvile, ked je samota veľmi ťažka. Keď si večer líhaš do postele a nikto nie je vedla teba, keď ta nema kto objať a pobozkať. A možno ťa raz stretnem a .......
no wlnka tak to nechapem ani ja.. :D
backo je mi z teba na grc a vobec nie som moralisticka uvazujem iba triezvo.. a nie kretensky ako ty, uprimne lutujem vsetkz tie zeny za ktore ste vy kreteni zenatý, bodaj by ste zhoreli v pekle.
Vsetky odpovede pre a proti maju nieco do seba. mam kamaratku, vlastne je to znama. Ma - nema priatela.. Vlastne zoznamila so zo zadanym chalanom,ktory ju zbalil ale mal pri tom svoju priatelku. Ich vztah trval asi rok, medzitym sa ten jej frajer ozenil a ona bola dokonca ako jeho kamaratka aj na jejich svadbe. Inak ja ju nechapem, mne by asi roztrhlo srdce,tolko odvahy by som v sebe nenasla. Teraz je situacia taka,ze jej oznamil po 2.rokoch ich chodenia a po 2,5roku manzelstva s jeho zenou. Ze cakaju spolu s manzelkou babatko a ze on chce mat deti jedine s tou,ktoru si zobral za zenu. Vraj zistil ze ju miluje. Kamaratka bola nestastna, nahnevana, plakala.. ale co cakala? Nechapem ju..
micacica dievca pozeras asi vela moralistickych filmov! :-) Ja som zenaty len dva roky,ale mam kamaratku s ktorou sa stretavame dost casto. Je mi snou fajn, vie ma zabavit,priznam sa ze mi najskor islo len o sex,ale casom sa z nas stalo viac. S manzelkou cakame babatko, ona je tiez fajn. Je celkom pekna,starostliva, pracovita. Ale priatelka ma v sebe nieco viac. Nevravim, ze nie som doma stastny. Som stastny tak na 70% a tych zostavajucich 30% mi vynahradzuje priatelka. Opakujem ze tu nejde len o sex,prv to tak byvalo. Priatelka vie,ze som zenaty a nevadi jej to. Ma pohyblivu pracovnu dobu,takze nase stretnutia byvaju casto. Manzelka o nicom nevie a dufam,ze sa to ani nedozvie pretoze nerad by som mal problemy. Tesim sa na svojho prvorodeneho synceka a dokonca sa tesi aj moja priatelka. Nie je sobecka, do nicoho ma netlaci, nic odomna nepozaduje. Je to idealna zena,ale Vzdy je predsa nejake ale :-) ale keby bola moja manzelka bal by som sa,ze mi ju niekto ukradne :-) Takto nam to zatial vyhovuje, uvidime casom,ked sa narodi maly.
ale kaslem na to... iba strasne mi je luto tej tvojej zeny a tvojich deti hlavne nich lebo nikdy nepocitia ako by mali zit stastne ich rodicia.. a ked toto uvidia mozno ze aj oni si neskor poberu priklad.. tak to totiz byva.. tebe tiez prajem vela stastia ..
tak jej to povedz na rovinu, nech si aj ona uz zacne hladat ineho.. a poda o rozvod.. ved co... prvorade su deti ale urcite jej dotrtne ze s tebou uz lasku nenajde ked jej to tak povies.. kiezby si toto precitala co si napisal.. kiezby si nasla niekoho lepsieho ako si ty.. kiezby, uz by bolo nacase nezda sa ti< alebo jej chces kazit zivot este dalsich 6 rokov takto by mali deti aspon cas a narok na dalsieho otca.. znie to tvrdo ale aj tvoje slova dost silno razia, mas ju rad..ako kamarat kopla by som ta do zadku byt tvoja zena..
Takze predovsetkym mily forumaci :-) Do manzelstva som siel s hlavou plnou idealou o manzelskom zvazku a hlavne zo ZALUBENOSTI! Casom vsetko vyprchava, a ak som stale zo svojou zenou,je to preto ze ju mam rad. Uz davno nie som zalubeny a dokazal by som zit s inou. Ale mam ju rad, je to moja najlepsia kamaratka. Sex s nou uz neprezivam ako niekedy, nie je to o vzruseni, ani o tuzbe. Je to skor len uspokojenie. Myslim ze obojstranne. Zena to asi tak nevnima, stale by chcela mat este jedno dieta, ma ine plany ako ja. Nechcem priviest dieta do vztahu, kt.sa vztahom ani neda nazvat. Ale aby ste to nechapali zle, nerobi mi problem poziadat o rozvod, ani nezijem so svojou rodinou nasilu. Milujem svoje deti a ak by sme sa aj rozviedli, chcel by som aby mohli zit v mojej domacnosti. Mozem si najst novu priatelku, milenku, inu zenu,ale moje deti su u mna na prvom mieste. Ta zena , ktora ma opustila, sklamala ma dostatocne na to aby som bol opatrnejsi,ale zaroven mi otvorila oci ze zo zvyku a ucte k rodine nebudem nikdy stastny. Tak nechavam svoje srdce otvorene novemu vztahu, myslim si ze mam narok najst novu lasku. A moja manzelka mozno tiez casom najde niekoho ineho. Ale zatial sme rodina.
micacica, co ty sudis,ako vies, ze si chcel folipnr iba uzit..mozno ju na zaciatku lubil, zobrali sa a potom to vyprchalo..to sa stava, ked jeden druhemu prestane davat lasku najavo,potom je to stereotyp..tak,ako sa vo vztahu pred svadbou snazis pre toho svojho urobit maximum, aj pre spestrenie,tak to ma byt aj v manzelstve a nie ze sa zo zeny stane stara harfa, sice ma toho doma dost, deti, pracu, domacnost a chlapa, ale ma sa starat aj o toho svojho,aby o neho neprisla...to je manzelstvo - a chlap jej to potom oplaca a urcite by si nemal kedy hladat inu, keby bol spokojny.. takze niekedy je manzelka aj na vine, pretoze ona prva pochybi, chlap to potom "odnesie" tym, ze ma stereotyp a jasne, ze hlada nejake vzruso... to su proste chlapi. a ze namota nejaku nezadanu, slobodnu - uvazovali ste aj o tom, ze ten chlap to tej mladej kundicke "zabudne" povedat, ze je zenaty? myslite, ze k nevere nosia obrucku na ruke???? nemam pravdu folipnr? vyjasni nam to :) tot vsjo
6 rokov??? preco si od nej neodisiel.. keby ja viem ze muz mal romanik s druhou a k tomu ze nase manzelstvo povazuje za nostalgiu, nevahala by som a opustila ho, ved co to je za zivot isla by som hladat stastie inde! PCHE 6 ROKOV!!! ty si vies predstavit co je to manzelstvo??? NIC NEVIES! si si ju nemal ani brat ked si si chcel len uzit..