Sex a ejakuat

peterk

dami skusili ste to niekedi prehltnut? moja to robi stale neviem prečo ale jej sa to páči a neje potom čo čistit

lilipo

My mame pod sebou deku keby nieco..inac to len poutieram servitkou a uz... nevidim v tom problem :-)). Deku uskladnovat v kufri a raz za mesiac vyprat:D

lojaat

haha, fazula tak to je riadna blbost. ziaden chlap nevie zadrzat ejakulat v predkozke;). a inak mam taku otazku mimo temy trocha - uz vas niekedy v aute, ked ste to robili, prichytila policia?:)

neskúsená janka

My používame kondom, ale chcem radu do budúcnosti.aj mna by zaujímalo, že keď to robíte doma v posteli, tak potom utekate hned na WC? alebo to hned nevytečie? ale potom kde je romantika, pritúlenie, sladké spanie jeden druhému v náručí.

Tessy

Zaujímavá debatka.
Tiež to zvyknem praktizovať v aute, riešime to tak ako to už napísala "Maznatko" urobí sa mi na brucho a potom sa to ľahko dá utrieť. Myslím, že to nie je až taký problém a chlap by to mal rešpektovať, že je to tak pre ženu lepšie. Na margo milovania v posteli asi tak rovnako alebo to zadržať rovno servítkami. Je to praktickejšie.
Kabelka
chápem, Ty si asi zadaná a svojho priateľa miluješ, ale je to aj chyba toho chalana a ak by to nebola tá holka, tak by to bola iná, čo sa má stať stane sa a večne to takto nebude, buď sa rozpadne oficiálny alebo milenecký vzťah a takto je to od pradávna, milenecké trojuholníky vždy boli a vždy budú.

fazula

no niektori zrucnejsi chlapi si dokazu "zadrzat" ejakulat rukou v predkozke, ale to asi zavisi aj od anatomie, nie kazdy tu predkozku ma :) a nie kazdy ju ma taku ze by to dokazal. cojaviem. treba skusit. alebo do servitky rovno.