Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sex a ejakuat

hmm

sorry za dalsiu priblblu otazku ale zaujima ma to lebo nemam skusenosti:/...a ked to robite v posteli tak taketo problemy nemate??Co s tym vtedy robite? To ako po kazdom milovani treba menit pradlo??

petra 5

maznatko, aj moj pratel je zenaty a praktizujeme to tak ako vy. PS: milujes ho? ja svojho ano aj ked je zenaty. a viem ze je to zle co robime a kopec ludi nas odsusi, ale citom nerozkaźeme. ze?

maznatko

mam milenca a tiez sa mozme stretavat len v aute, lebo on uz je zadany. ale v aute je to take vzrusujuce, co ked nas niekto nachyta? :) My to riesime tak, ze on sa vzdy spravi na mn, resp.ho pred vrcholom vytiahne von a spravi sa na mna. potom uz len kapesniky papierove a potom vlhcene a ide sa na druhe kolo :))

alina

my to s priatelom robime v aute tak, ze si dame pod seba nejaky uterak, alebo nejaku podlozku cez ktoru to nepretecie... a hned vedla mame vreckovky aby sme sa rychlo poutierali a nic nezaspinili :)

mmmm123

papierove vreckovky a potom vlhcene utierky na intimnu hygienu, dostat kupit v kazdej drogerke, na docistenie..a je to

klara333

ved hovorim ja som v aute zažila oralny sex a nie normalny a ten normalny ma ešte len čaka a toto je ten problem že tiež neviem čo potom s tym urobim

utopia

Však si vezmite pod seba nejakú starú deku a ked ju zaspiniš vezme ju jeden z vás domov oprať,aspoň raz za mesiac. hi)

klara333

viem že je o jeho tekutina ale keď už to máš v sebe ako keby bola razu tvoja a on stráca zodpovednosť za ňu :-D