velmi by ma zaujimalo, ako je toto vo vasich manzelstvách. ako casto ste spolu, alebo so svojimi priatelmi bez svojej polovicky. a ako casto chodí vaš manžel von sám bez vás a s jeho kamarátmi a co tam robí.
bobika ty si moj človek, ja mam 27r a moj manžel ako tvoj,okrem mileniek ale ešte aj festivaly a koncerty.Ale nechcem Jurike menit tému na "manželky pred rozvodom"pa
uuups, dakujem. vieš to bude asi tým, že ja som už tiež rozvedená a on ma tiež za sebou svoje a obaja už mame malinko cez 30 avieme si vážiť prítomnosť jeden druheho. Ver mi, že aj tebe po rozvode bude lepšie. Ja som si tým prešla a to ked som sa rozvadzala som mojho ex milovala!!! ale nemalo to s nim buducnost: kamarati, pitie, milenky, agresia a dobre že som to urobila, teraz som štastná, Tebe želám to iste aj dvoj nasobne!!!
my sme spolu stale, dokonca aj spolu pracujeme. a to sme obidvaja škorpioni :). ja som sa toho obavala ale je to super. A takto fungujeme už spolu cca 3 roky.Tak ptfuj, ptfuj aby som nezariekla....
No takto som to aj ja skúšala, lenže mna to po čase omrzelo aj kamošky sa preriedili-otehotneli,povydávali sa -mali svoje rodiny, tak som prestala chodit, ale moj drahý manželík mal vždy v zálohe aspon 4kamošov ktorý mohli kedykolvek.Takže to bolo z mojej strany len oddialenie problému.
Jurike.ja by som mu to otvorene povedala že ako si to predstavuje.ste manželia a takéto veci aby on chodil po nociach s kamaratmi do manželského života nepatria, ktorá si to nechá, nech trpí.Ja som koli tomu tiež trpela v manželstve a idem sa rozvádzat.nevrávim že tak 1-2krat do mesiaca-nech ide ale stále?no nech sa spamatá chlapec!moj sa spamatal,ale neskoro!