velmi by ma zaujimalo, ako je toto vo vasich manzelstvách. ako casto ste spolu, alebo so svojimi priatelmi bez svojej polovicky. a ako casto chodí vaš manžel von sám bez vás a s jeho kamarátmi a co tam robí.
ty nemozes ist par krat s nim? vies kam chodi? skus sa s jeho kamaratmi skamaratit aby si vedela o com su jeho reci v krcme.Nie kazdy raz,ale obcas prid k zaverecnej ...ze akoze ti uz chyba.Pred tym mu daj cas nech tam je aj 2 hod sam s kamosmi,,,ale potom, za nim aby vedel ze aj ty ho cakas.
Ani ja,ani on, nechodíme s kamarátmi vonku. Stále sme spolu,ovšem ked niesme v práci. Ak nás chcú kamaráti jeho alebo moji vidieť musia prísť k nám,lebo nám sa z domu nechce.
nenechaj, aby ta prepadali take podozrievave myslienky. Pises, ze ste casto spolu, vela cinnosti robite spolocne-tak sa z toho tes a nechaj mu troska slobody. Ked ho budes podozrievat neopravnene, bude to z teba citit-budes sa chovat inak a mozno prave sa nieco pokazi. Ak vsak mas naozaj obavy, porozpravaj sa s nim o tom. Urcite je to rozumnejsie, ako sa umarat
dakujem za odpovede. u nas to je tak.. chodievame casto spolu, cvicit, na prechadzky, do prirody, na kupalisko.. ale vecer von uz to je iné, on chodieva prilis casto. a zatial ho neupodozrievam z nevery alebo z niecoho podobneho, ale mam pocit ze tymto akoby sa zvysovali prilezisotsi nejakú si tam najst.. no nemam pravdu? bojim sa toho. tiez mam opcit ze s kamaratmi mu je lepsie ako somnou.
Jurike podozrievas z niecoho svojho manzela??? Ze sa ti dost nevenuje, je s kamaratmi a tak??? Moja pokial ti nezahyba, tak je vsetko v najvacsom poriadku.Lebo ak mu nedoprajes jeho konicky, zakazes kamaratov, zacne ta nenavidiet.