mat ci nemat dieta

Príspevok v téme: mat ci nemat dieta
macocha?

caute,
mam 32rokov a hoci som uz mala vselijake myslienky na dieta, v poslednej dobe vobec. s priatelom spolu zijeme 3roky, moc sme tuzili po babatku, ale akosi si zvykame na zivot bez starosti. mame cas na seba, priatelov, hobby. nejak nam to pohodlie zacina vyhovovat.je to normalne? tikaju mi bio hodiny a bojim sa aby som nelutovala jedneho dna, ale momentalne to tak necitim. co sa deje?

bonk

bibi123
paci sa mi tvoj nazor,plny suhlas
jajka001
to nie su moje slova,ale hlaska mojej susedy(jej dcera je pravnicka,ktorej biju povestne biolog.hodiny)..

bibi123

bonk-ja som studovala VS a deti budem mat(ak budem mat to stastie, zdravie ich mat)-prave som studovala na to, aby som zabezpecila seba a svoje potomstvo, urcite by som ich nepriviedla na svet, keby som zila v podnajme a zila z ruky do ust...

Angiee

Nestifa -mozno ma priatel usiko viac zodpovednosti v sebe ako tvoj manzel aj bez toho" diamantoveho prstena",nepoznas ich neviem preco urazas a sudis...

bonk

sandy,
Pavol nekazal muzom aby sa nezenili,povedal kto je povolany ako slobodny,je Kristov sluzobnik,myslel tym ze hlasat slovo bozie by mali ucennici ktori nie su viazani manzelskym zvazkom.
V suvislosti s genetickou vybavou,Romov som v prispevku nespominal,nie som rasista,chcel som upozornit,ze dobrovolne bezdetne zeny su v drvivej vacsine zeny s vysokoskolskym vzdelanim(na to nestudovala aby prebalovala pos... deti.

usiko

jajka ,dakujem

..tu koncim, uz vo viacerych temachsa mi dostalo osocovanoa a odsudzovania len preto, ze mam iny nazor akovacsina ludi...takze fakt sa tu uz nemusim znizovat k tomu, aby som sa este vyjadrovala....

nestifa,

myslim si ze si to tou zbuchnutou cigankou fakt prehnala...ale ty vies, ako sa prejavujes...a na zaklade coho si ludia o tebe vytvoria mienku...je to tvoja vec....

Mna nenastves, ja som stastna, moj muz je stastny takze je vsetko tak ako ma byt...a budeme pre dietatko milujucimi rodicmi...priala by som aj inym ludom tolko stastia, co mam v zivote ja....najma teraz....

jajka001

nestifa, v dnesnej dobe ked je kazda druha slobodnou mamickou a kazda druha vydata sa rozvedie do troch rokov od narodenia dietata tu s takymito urazkami posobis ako mestanska panicka zo stredoveku. ty este deti ani nemas, hoci si osem rokov vydata. tak neviem naco sa vobec zapajas do temy.

bibi123

nestifa-tiez by som priviedla dieta az do uplneho manzelstva, ale je zbytocne rozoberat tu danu temu, ktora sa tu rozobera kazdy mesiac a usiko je uz v 9. mesiaci, takze s tym asi uz nic nespravi... ale mozeme jej zavidiet, ze ako slobodna mamicka bude dostavat o 3mesiace dlhsiu matersku:O))), co nie je zanedbatelna ciastka oproti rodicovskemu prispevku, ak mala vysoky zaklad..

vbmp

sandy, to je dobra kravina, ze gen pre Downov syndrom. Taky gen neexistuje, lebo Downov syndrom nie je sposobeny nejakym genom, ale tym, ze ma dotycny o 1 chromozom naviac-konkretne chromozom c.21. A to, ze ho ma naviac sposobuje chybne rozdelenie chromozomov v meiotickom deleni, preto sa skor vyskytuje u starsich matiek. Takze si napisala absolutnu blbost!
Nazri najprv do nejakej elementarnej genetiky a potom pis nezmysly.