Znasilnenie - spoved

Príspevok v téme: Znasilnenie - spoved
kristinka

avojte.. tak ja vam rozpoviem co ma trapi.. ked som mala asi 17 rokov bola som v taliansku zo skoly na tzv. plaveckom vycviku.. ale to bol len kryci manever..kazdorocne sa tam chodia len decka s ucitelkami zabavit a tak..ziadne plavanie sa nekonalo.. ved to poznate.. no lenze mne sa tam stala otrasna vec..znasilnil ma tam jeden talian..bola som predtym panna..bolo to hrozne a strasne strasne to bolelo..:,(odvtedy som snivala len o tom aby som si nasla chlapca, ktoremu to budem moct vyrozpravat, ktory ma bude velmi milovat a ukaze mi ze milovanie dokaze byt aj krasne..kazdy vecer som odvtedy v postielke plakala a modlila sa.. a ked som mala 19 tak sa objavil..chodime spolu uz skoro 2 roky..studujem na VS..on je uz inzinier..pracuje, je hrozne starostlivy, straaaaasne ma zboznuje, dal by mi setko na svete a ja jemu tiez..jednoducho mi nic nechyba..problem je asi v tomto.. o 2 mesiacoch nasho chodenia sme zacali obaja tuzit po milovani..a ja som mu to cela dat.. vyspala som sa s nim bez toho aby vedel co sa mi stalo..musim povedat ze to bol hrozny zazitok..strasne ma to bolelo...:,( po case som to uz nevydrzala a setko som mu povedala..co sa mi stalo a aj to ako to hrozne bolelo ked sme sa prvykrat spolu milovali..bol z toho hrozne nestastny..to viem..ked som napriklad pri nom zaspinkala a mala som zle sny..budila som sa vydesena, tak bol pri mne a hrozne ma bozkaval a isli mu z ociek neraz aj slzy.. no tym ze som mu to povedala mi vobec neodlahlo..neviem preco..:,( za tie 2 roky sme sa spolu casto nemilovali.. mala som k tomu nechut..nevedela som preco..po case som na to znasilnenie ani nemyslela..zabudla som..samozrejme tak uplne sa to neda..no moj sexualny zivot na nezmenil..no nechcem od vas ani pocut o tom ze priatel ma na to mojom prezivani sexu vinu..ze ma byt neznejsi a podobne..pretoze uz viac neznejsi a ohladuplny ako je on nemoze byt uz nik.. je proste hrozne uzasny..nikdy nemysli pri tom na seba ale len na mna..no aj tak neprezivam pri tom taku exploziu ako to je velakrat vo filme..alebo nemozem pochopit ako moze byt niektora nymfomanka.. je mi to hrozne luto..a myslim si ze vela robi aj kondom..tento mesiac som si bola dat predpisat HAK..este len ju zacnem brat..ja sa len modlim aby sa moje prezivanie sexu zlepsilo.. a nemozem doteraz uverit tomu ze prve milovanie ma byt pre zenu to najkrajsie co zazije v zivote tak ja som to tak kruto stratila..:,(

elizabeth1990

viem, co prezivas Kristinka...plakala by som za teba, aby som vyplavila vsetku tu bolest...ked sa stane nieco taketo strasne, ako znasilnenie, co spravi ubohe dievca?zacne sa obvinovat...som zla...vinna ...nemala som...ako som mohla byt len taka sprosta??...ako som sa mohla opit????som obycajna...ale nie je to pravda ...nie je to tvoja vina ...Kristinka...alkohol spusta vela veci...nemozes za to...aj ked pri pohlade do zrkadla sa ti moznoze velakrat dviha zaludok...
toto je prva bolestna vec na tom, co sa stalo v minulosti...druha je uplne prirodzena...zacnes sa sebaobvinovat...odsudzovat samu seba casto aj nevedomky..a to ma casto vplyv na tvoju buducnost..ak sa s tym nevies dlhsie vyrovnat, zacnes sa utahovat do seba...a budovat okolo svojho<3\"pevne hradby\"aby sa nikto za ne nedostal...a maskovat svoju neistotu svoju vnutornu bolest tym, ze budes chciet byt \"dokonalou\"casto krat sa s takymito ludmi mozme stretnut na vysokych postoch...su to tzv.perfekcionisti...ale JE Z TOHO VYCHODISKO!!!!!ja sama som nieco zazila...nie az take priserne...ako ty...trpela som tazkymi depresiami pokusila som sa o samovrazdu hrozili mi viac ako dvojmesacnou hospitalizaciou, mala som obrovsky problem dokoncit rocnik...brala a este stale berem lieky...ale stojim si pevne za nazorom, ze z mojej situacie ma nevytiahli psychotetusky a psychoujovia...ano pomohli mi a som vdacna...jedinou cestou je Odpustenie, tomu co nam ublizil, a sebe...aj ked to nie je tvoja vina..treba sa zbavit pocitov hanby a menejcennosti...nevravim, ze som po tejto ceste kracala sama...mala by si mat niekoho, kto ta lubi, kto sa o tom s tebou porozprava, kto ti ponukne svoje objatie, aby si sa mohla vyplakat...posielam ti aj ja jedno objatie, nech ti pohladi tvoje srdce, ktore tento svet bolestne poranil..vela sil v budovani tvojho zivota a new dawn in your <3 ps:ak niekto bude chciet mejl, poslem ho osobitne..neodvazim sa takto na verejnost...have a nice day

aila

no moj zazitok neni taky brutalny... bola som na chate...a bol tam aj jeden kamos co ma strasne rad sex!!zabava bola v plnom prude no mne prislo zle tak som isla do izby..o niekolko min.sa objavil vo dverach...ze co mi je a ja ze sa necitim velmi dobre....zatvoril,zamkol dvere...a sadol si ku mne na postel....potom ma objal a pobozkal ma ...ja som mu povedala ze nie...a ze idem dole...on ma schmatol....a znova som sedela s tym ze ma bozkava a tlaci na postel aby som si lahla...ja som nechcela ale on povedal...ze nemam sa coho bat...stale som mu vravela ze prestan no on neprestaval....a cim dalej tym bol surovejsi....ked dokoncil svoje dielo..tak sa obliekol...a isiel...sa dalej zabavat...ja cela splakana isla som dole....a zatvorila som sa do kupene....chcela som ist prec..ale autobusy..uz nechodili...povedala som to len jednej kamoske.....a ona mu vylepila....no nepomohlo asi okolo 3rano prisiel znova ci nejdeme...na druhe kolo.....povedala som mu nech sa mi neukazuje....a znova som sa rozplakala....este donedavna mi pisal sms....ze ma chce...atd.....no teraz mam moju..lasku mareka....neviem co by som bez neho robila....velmi ho . milujem...a len tazko sa vysporiadam s tym co sa mi stalo..pretoze ho stale stretavam....no zivot ide dalej...

rasto

tak toto je fakt drsné, to existuje toľko znasilnených žien? by som takého muža rozkrájal tupým nožíkom na malé kocky, chuja jedného. mám chuť vraždiť. sory, musel som si uľaviť.
inak by som fakt radil nejakého psychológa, ale nie takého čo ťa napchá tabletkami proti depresii, nejakú skutočnú duševnú pomoc. ale konkrétne poradiť neviem, sory.

b17

mne sa proti tvojmu zážitku nestalo nič strašné. mala som priateľa a hoci som chcela aby ma ľúbil nikdy to tak nebolo. keď jeho rodičia boli na dovolenke samozrejme išli sme k nemu. a všetko nasvedčovalo tomu, že chce sex no ja som nechcela. nepovedala som mu nič no moje pohyby a správanie to okato prezrádzali. stále neprestával až som sa z toho nakoniec nejako vykrútila. cítila som sa ako nikto, ako tá najposlednejšia handra. nedá sa na to zabudnúť. môj terajší priateľ to vie. sex s ním je úžasný ale to čo sa stalo sa vymazať nedá. bola to hlúposť z mojej strany a preto si to vyčítam. no keby ma on naozaj ľúbil ako tvrdil pochopil by....

juro

Kristinka poslal som ti mail na azet a akasi ignoracia a pritom mi slo o to aby som ta podporil. Je tazko radit mi takto verejne, ked nie kazdy to mysli vazne, ale myslim, ze by sme si mali co povedat. Tak sa mozno ozves, ahoj