Znasilnenie - spoved

Príspevok v téme: Znasilnenie - spoved
kristinka

avojte.. tak ja vam rozpoviem co ma trapi.. ked som mala asi 17 rokov bola som v taliansku zo skoly na tzv. plaveckom vycviku.. ale to bol len kryci manever..kazdorocne sa tam chodia len decka s ucitelkami zabavit a tak..ziadne plavanie sa nekonalo.. ved to poznate.. no lenze mne sa tam stala otrasna vec..znasilnil ma tam jeden talian..bola som predtym panna..bolo to hrozne a strasne strasne to bolelo..:,(odvtedy som snivala len o tom aby som si nasla chlapca, ktoremu to budem moct vyrozpravat, ktory ma bude velmi milovat a ukaze mi ze milovanie dokaze byt aj krasne..kazdy vecer som odvtedy v postielke plakala a modlila sa.. a ked som mala 19 tak sa objavil..chodime spolu uz skoro 2 roky..studujem na VS..on je uz inzinier..pracuje, je hrozne starostlivy, straaaaasne ma zboznuje, dal by mi setko na svete a ja jemu tiez..jednoducho mi nic nechyba..problem je asi v tomto.. o 2 mesiacoch nasho chodenia sme zacali obaja tuzit po milovani..a ja som mu to cela dat.. vyspala som sa s nim bez toho aby vedel co sa mi stalo..musim povedat ze to bol hrozny zazitok..strasne ma to bolelo...:,( po case som to uz nevydrzala a setko som mu povedala..co sa mi stalo a aj to ako to hrozne bolelo ked sme sa prvykrat spolu milovali..bol z toho hrozne nestastny..to viem..ked som napriklad pri nom zaspinkala a mala som zle sny..budila som sa vydesena, tak bol pri mne a hrozne ma bozkaval a isli mu z ociek neraz aj slzy.. no tym ze som mu to povedala mi vobec neodlahlo..neviem preco..:,( za tie 2 roky sme sa spolu casto nemilovali.. mala som k tomu nechut..nevedela som preco..po case som na to znasilnenie ani nemyslela..zabudla som..samozrejme tak uplne sa to neda..no moj sexualny zivot na nezmenil..no nechcem od vas ani pocut o tom ze priatel ma na to mojom prezivani sexu vinu..ze ma byt neznejsi a podobne..pretoze uz viac neznejsi a ohladuplny ako je on nemoze byt uz nik.. je proste hrozne uzasny..nikdy nemysli pri tom na seba ale len na mna..no aj tak neprezivam pri tom taku exploziu ako to je velakrat vo filme..alebo nemozem pochopit ako moze byt niektora nymfomanka.. je mi to hrozne luto..a myslim si ze vela robi aj kondom..tento mesiac som si bola dat predpisat HAK..este len ju zacnem brat..ja sa len modlim aby sa moje prezivanie sexu zlepsilo.. a nemozem doteraz uverit tomu ze prve milovanie ma byt pre zenu to najkrajsie co zazije v zivote tak ja som to tak kruto stratila..:,(

marek p.

kristina po pravde nebudem ti klamat ja zas nie som na tom najlepsie uz milion krat som uvazoval nad tym ake by to bolo keby som sa rano neprebudil a ci vobec ma vyznam zit vies prosto v zivote sa nieco stane nieco co nas zrujnuje ale je to len prekazka stavia nas to pred obrovsku prekazku ktoru musime zvladnut no ak sa da tak s pomocou je to vzdy lahsie a myslim ze ten pocit uzkosti prameni z toho ze sa ti asi nejakou pricinou zacina vracat to co si prezila a to ver mi nie je dobre

kristinka

marek ja viem..len niekedy prepadnem hroznej uzkosti zo zivota..necitim sa akoby v bezpeci..aj ked priatel sa snazi robi vsetko aby som bola stastna a citila sa v bezpeci..ja neviem ako dalej..v poslednom case je to intezivne coraz viac..mam pocit ze sa zachvilku zblaznim..neviem preco sa to tak zrazu vynorilo..ved 2 roky som to zvladala..myslim..:(

marek p.

kristina jedno ti poviem v zivote budes stretavat plno takych ludi ako bol ten co ti sposobil toto utrpenie a tym nemyslim ze ta budu znasilnovat ale ide o princip ludia su proste taky ublizuju ostatnym len aby boli oni stastny no ale preto su tu ludia ktorym sa hovori priatelia a ty nas od tohot chrania ja myslim ze tvoj priatel ta chranit bude aj ked je malo chlapcov co si uvedomuje ze nieco tak nebesky krasne ako je zena sa musi chranit a tak drzim ti palce a nielen tebe aj vsetkym zenam co prezili nieco podobne

delfinik

Kristínka, je to niečo ako obrovské očistenie si duše. Ja som to tak vnímala. Ked sa povie slovo hypnoza, tak sa kazdý strhne, ale rozdiel medzi regresom a klasickou hypnozou je ten, ak by som to mala vysvetliv vlastným vnímaním, že regres je dobrovolné vstupovanie do duse a hypnoza mi zdá sa, ze je akoby násilné otváranie duse a vnucovanie vecí terapeutom. Pri regrese som vnímala, ako ma moje dáke vyssie ja, ci ako by som to nazvala, púšta do miest, ktoré potrebujem *resetnút*?Neviem, ci z tohoto budes múdrejsia. Bola som niekde /co ja viem nazvime to astrálom? ci ako to nazývajú/ dokonca 4 hodiny a mne sa to zdalo ako pol hodina..Potom som este chivlu ala nepatrné problémy, ale vsetko prícina a otázky typu*preco* mi zapadli do seba ako pazzle a ja som sa so vsetkým zrazu vyrovnávala. Je to príjemný kopanec, ktorý ti pomože preskočiť čiaru, ktorú nevieš.. Ak máš este otázky, pýtaj sa..

kristinka

zdenko dakujem.. dakujem hlavne za to ze mi to napisal chlap.. ani jedneho z vas neodsudzujem.. viem ze nie ste vsetci rovnaki.. mne jeden chlap vzal vsetko co som mala, no druhy mi to vsetko vratil spat..(skoro vsetko) prosim ak mas dievca tak sa o nu staraj a chran ju.. :(

delfínik

Neviem Kristíka, ale ako Ta tak čítam, napadla ma jedna vec. Mala som asi pred 4mi rokmi neriešitelný problém, vlečúci sa mnou dlhe roky. Tiež som odmietala psychologa, lebo som vedela, ze aj tak viem, co mi povie.. Velmi a naozaj velmi mi pomohla regresívna hypnóza..Máš v hlave blok, ktorý treba odstrániť, lebo si myslím, že na to , čo si prežila si velmi citlivá povaha, podobná mne a tiež si myslím, že to tak lahko u teba preč nepojde. Ak budeš chcieť dalej poradiť, kľudne mi napíš.
ahoj..
delfínik

zdenko

anielik tak toto ked som cital mi slzycky vyhrkli a ver ze mi je to luto co si prezila.to sa neda ospravedlnit a toho taliana bi som nehal zhnit vo vezeni,lebo nieco take ubohe normalny clovek neurobi.bud silna moja.priatel ti pomoze.si statocna baba.je to ozaj smutne.mas moje simpatie si odvazne dievca.

marek p.

ahojte vsetci hmm cital som si vase prispevky aj ked nie som skuseny v tejto oblasti no musim povedat ze je mi hrozne ak viem ze su na svete aj taky ludia co dokazu ublizit zene to je podla mna najvecsia ubohost...za druhe hmm je dost mozne ze znasilnenie vam sposobi nejaky traumaticky sok a ako vecsinou byva pri traumatickom soku sa dostavi fobia neznamena to ze sa clovek boji telesneho styku ale skor sa brani no to je len moj nazor ale co ja viem som len hlupy chlap...a k prispevku zuju ak ti mam jednou vec povedat nehanbi sa zato aka si ak ta ma mat niekto rad tak nech to nie je preto ze vyzeras ako topmodelka z casopisu ale preto ze v tebe vidi osobu s ktorou chce byt a ktoru nadovsetko lubi aj s tym zlym aj s tym dobrym