Znasilnenie - spoved

Príspevok v téme: Znasilnenie - spoved
kristinka

avojte.. tak ja vam rozpoviem co ma trapi.. ked som mala asi 17 rokov bola som v taliansku zo skoly na tzv. plaveckom vycviku.. ale to bol len kryci manever..kazdorocne sa tam chodia len decka s ucitelkami zabavit a tak..ziadne plavanie sa nekonalo.. ved to poznate.. no lenze mne sa tam stala otrasna vec..znasilnil ma tam jeden talian..bola som predtym panna..bolo to hrozne a strasne strasne to bolelo..:,(odvtedy som snivala len o tom aby som si nasla chlapca, ktoremu to budem moct vyrozpravat, ktory ma bude velmi milovat a ukaze mi ze milovanie dokaze byt aj krasne..kazdy vecer som odvtedy v postielke plakala a modlila sa.. a ked som mala 19 tak sa objavil..chodime spolu uz skoro 2 roky..studujem na VS..on je uz inzinier..pracuje, je hrozne starostlivy, straaaaasne ma zboznuje, dal by mi setko na svete a ja jemu tiez..jednoducho mi nic nechyba..problem je asi v tomto.. o 2 mesiacoch nasho chodenia sme zacali obaja tuzit po milovani..a ja som mu to cela dat.. vyspala som sa s nim bez toho aby vedel co sa mi stalo..musim povedat ze to bol hrozny zazitok..strasne ma to bolelo...:,( po case som to uz nevydrzala a setko som mu povedala..co sa mi stalo a aj to ako to hrozne bolelo ked sme sa prvykrat spolu milovali..bol z toho hrozne nestastny..to viem..ked som napriklad pri nom zaspinkala a mala som zle sny..budila som sa vydesena, tak bol pri mne a hrozne ma bozkaval a isli mu z ociek neraz aj slzy.. no tym ze som mu to povedala mi vobec neodlahlo..neviem preco..:,( za tie 2 roky sme sa spolu casto nemilovali.. mala som k tomu nechut..nevedela som preco..po case som na to znasilnenie ani nemyslela..zabudla som..samozrejme tak uplne sa to neda..no moj sexualny zivot na nezmenil..no nechcem od vas ani pocut o tom ze priatel ma na to mojom prezivani sexu vinu..ze ma byt neznejsi a podobne..pretoze uz viac neznejsi a ohladuplny ako je on nemoze byt uz nik.. je proste hrozne uzasny..nikdy nemysli pri tom na seba ale len na mna..no aj tak neprezivam pri tom taku exploziu ako to je velakrat vo filme..alebo nemozem pochopit ako moze byt niektora nymfomanka.. je mi to hrozne luto..a myslim si ze vela robi aj kondom..tento mesiac som si bola dat predpisat HAK..este len ju zacnem brat..ja sa len modlim aby sa moje prezivanie sexu zlepsilo.. a nemozem doteraz uverit tomu ze prve milovanie ma byt pre zenu to najkrajsie co zazije v zivote tak ja som to tak kruto stratila..:,(

janulka79

no mna zneuzil, zneuzivali -nebolo to 1x, vlastny brat, skor bratia, ked som bola este mala, mala som tak okolo 10 rokov, a posledne roky mi to robi dost problemy, hlavne ked ich vidim a stretavam sa s nimi kazdy den, kazdy den mam tie pocity, a cim dalej tym je to horsie, nedokazala som to nikomu povedat, ani priatel o tomnevie, vie ze sa mi kedysi stalo nieco zle ale nevie kto to bol a za akych okolnosti..., je pravda ze bratov mam aj rada, bol to taky hlupy vek ze sa to proste stalo:(

natasja

Aky si mudry dodo-mikefan!!Mala som necele 4 roky....tak mi povedz ako som sa mohla spravat vyzivavo???....Bohuzial je to pravda.Ako 4rocnu ma zneuzil moj valstny bratranec.Kazdy den som travila u babky a naobed ked som spala a on prisiel zo skoly tak si ku mne lahol.Pamatam si ze babka bola v kuchyni.JA som sa len zobudila na to ako je niekto velmi blizko pri mne a mam nieco medzi nozkami....ano znie to blbo no ale co moze napadnut male dievcatko???:(nepamatam si vsetko no viem ze chvilu ma este upokojoval ze nech nekricim a nech som pokojna.No co spravite ked vam to povie vas velky oblubeny bratranec s ktorym sa denno denne hrate a beriete ho ako vas vzor????Beriete ze tak je to spravne:(...neviem ako som od neho odisla ani ako dlho to trvalo nic!Ale viem ze ma to trapi dodnes a to mam 20rokov.Ked som nastupila do skoly tak si pamatam ze som mala velke problemi s matematikou.Mamka ma vzala ku kyneziologicke a ta vlastne zistila ze to je z tejto "spomienky".Ucil ma totiz chlap a moje ja ho nevedelo akceptovat lebo sa mi hnusili vsetci chlapi(aj ked s ocom a bratom som mala dobre vztahy)....nechalo sa to tak a o tomto sa nerozpravalo.Nasla som si pratela v 16 a az ked som sa s nim rozisla a mamka sa pytala ze co sa stalo tak sa nacrtla opat tato tema po vyse 10rokoch....Urcity problem bol v tom ze som mala strasny probem prejavovat naklonnost a vsetko s tym spojene.ZAcala som opat chodit ku kyneziologicke a aj ked mi to na urcitu chvilu pomohlo prejst cez to najhorsie nevyriesilo sa to uplne.NAsla som si noveho priatela pred rokom a pol.Po dlhom vahani som sa s nim dala do kopy.Vahala som preto ze som vedela aka som....ja proste sama pusu od seba nedam aj ked mam na to hroznu chut,nedokazem pohladkat priatela lebo "neviem ako"proste chcem celou silou prejst mu po tvari alebo tele ale neda sa to.....je to hrozni pocit a to ma zoziera!!!Ja som mu nieco nacrtla este pred tym ako sme sa dali dokopy cize to vsetko akceptoval a chapal preco som taka.....len bohuzial som sa pred 2tyzdnami s nim rozisla opat preto!:( jemu to asi ani nevadilo vzdy to aspon teda bral ale ja som sa preto strasne trapila ze neviem byt uvolnena ani prezivat to vsetko pekne medzi nami a opatovat mu to.Samozrejme ze sme sa este ani nemilovali lebo ja som sa absolutne na to necitila.Proste pripadala som si vzdy neschopna lebo ja neviem nic spravit aa aj ked hrozne chcem tak to moje ruky ci telo nespravi:(....tak sme sa rozisli.Je mi hroze smutno no radsej budem sama ako trapit seba(a hlavne jeho svojou neschopnostou)tym ze neviem byt nanho nezna:(

amanda001

Dodo mikefan-mas plnu pravdu-keby sme zili krestansky-ale nezijeme.dnes je doba konzumna-kazdy si chce iba uzivat-a bohuzial aj takymto strasnym sposobom.uprimne mi je luto takychto zien,som stastna,ze sa mi to zatial nikdy nestalo.nikdy nemozeme predpokladat,kde stratneme nasilnika.moju kamosku znasilnil akysi sviniar,ked isla rano do prace na prvy autobus.on bol napity a isiel zrejme z diskoteky.bol uz november,zima,stiahol ju na zem,nik ju nepocul,vsade tma,vsetci este spali.a studena zem.ani sa vyzyvavo nespravala,ani nebola vyzyvavo oblecena-mala bundu.takymto zenam ostavaju len oci pre plac.kym nezabudnu...

dodo mikefan

Keby zeny nechodili tak vyzyvavo oblecene, cest vynimkam, tak by neboli ziadne obtazovania ani znasilnenia, ale kedze je vela zian sprostych s prepacenim,tak sa niet comu cudovat

jovana

ahojte dievcata... je dobre ze sa vytvorila takato diskusia... aspon sa my, s takymto hroznym zazitkom mozme vzajomne podrzat a pozbudit. moj pribeh neni tak stary... bolo to asi pred rokom a pol. nezijeme sa slovensku (rodicia pracuju v zahranici) tak preto vzdy cez leto aspon tak na mesiac prideme na slovensko. vzdy sa neskutocne tesim... ze zas uvidim kamaratov, kamosky... rodinu... a prave tato moja rodina mi znicila asi cele moje detstvo... konkretne moj stryko... po tom co sa mi stalo to slovo "stryko" levda viem vyslovit. nenavidim to slovo. tento spominany muz je manzel mojej tety (mamina sestra) a otec tych dvoch najlepsich chlapcov na svete... mojich bratrancov... mam ich hrozne rada, odjakziva sme spolu dobre vychadzali... jedneho dna... ked chalani boli v autoskole a teta v praci... zostala som so strykom v ich obrovskom dome sama. on pracoval doma. bola som v izbe na posteli a pocuvala som hudbu... v tom sa zjavil vo dverach. zabuchol ich za sebou a zamkol. zlakla som sa, bol ako nepricetny... vrhol sa na mna, ztiahol zo mna nohavice, roztrhal nohavicky... nemohla som sa branit... je to obrovsky, vysportovany a hrozne silny muz... snazila som sa kricat ale ani to som nemohla...jednou rukou mi drzal ruky ako zverak a s druhou si pomohol aby sa mi dostal medzi nohy... a potom sa to stalo.. zacitila som tu hroznu vec az v bruchu.. strasne to bolelo...mentalne snad este viac ako fyzicky a to som myslela ze som tam dole uplne roztrhana aka to bola priserna bolest. pocas toho mi drzal usta.. nemohla som dychat, do toho som plakala... mala som pocit ze to trvalo celu vecnost.......... to co sa mi stalo neprajem ani tomu najhorsiemu cloveku na svete. svojho milovaneho stryka som behom 1 sekundy znenavidela na smrt. znenavidela som ten dom, tu izbu, tu postel... tu hudbu co som pocuvala.. aj samu seba. ved som ho mala tak rada...mala som len 14 rokov! tak preco... ?? teraz mam 15 a pol a od toho dna som nemala ani jedninu pokojnu noc...ani jediny pokojny den... stryko je teraz vo vazeni... ale o rok ho pustia... a nemozem nato prestat mysliet... odpocitavam kazducicky den... a bojim sa. musim ale povedat... ze asi pred 5 mesiacmi som spoznala uuzasneho chlapca. ma ma rad ako nikto... stara sa o mna ako o to najvzacnejsie na svete a podporuje ma. vie o tom co sa mi stalo a keby nebolo jeho asi by som dnes skoncila na psychiatrii. hroooozne mu dakujem a dlhujem mu tolko co by som mu ani do smrti nevedela splatit. dvaka nemu som sa po prvykrat po roku a pol usmiala, citila sa stastne...! tymto vsetkym chcem len povedat aby sa dievcata s podobnym osudom nevzdavali... aby nepodlahli tej hroze ktoru prezili. ale aby bojovali dalej a vychutnavali si zivot nech uz je akokolvek tazky a nespravodlivy... lebo vie byt aj kraaasny! jedina chvilka stastia vymaze celuuu hrbu tych zlych... a to som zistila az teraz pri mojom priatelovi... s ktorym keby som mala prezit co i len sekundu naviac tak by som preto obetovala vsetko.
DIEVCATA...ZENY ja vam drzim palce vsetkym... a ak by ste potrebovali poradit tak sa na mna hocikedy obradte.
s pozdravom... Konecne stastna aj napriek vsetkemu.

grs

Ahojte,idu mi slzy do oci..Je dobre ze sa tu rozprava tak otvorene..
Mna znasilnili na Malte,bola som tam na jazykovom kurze ako 16 rocna uz po sezone cize v septembri..Uz tam neboli slovaci len par starsich cechov..Mali sme cez week stretnutie zo skoly..Aj ja som tam isla moja anglictina bola velmi slaba cize som to tam mala tazke..Vecer mi zmizla moja spolubivajuca s tej akcie isla som vedla do klubu pretoze som si myslela ze ju tam najdem ale nebola tam..Ked som s tade vychadzala som pocula ze na mna niekto vola som sa otocila a videla som nejakeho cernocha..ale isla som dalej,ze uz idem na izbu bola uz tma a ja sprosta som isla sama..boli tam take vyskove budovi ktore stavali..isla som okole a len som citila ako ma niekto chitil zo zadu drzal mi usta a tiahol ma dnu do tej budovi..bola tma cize si tvar ani nepametam..boli tam schodi a ked som zacala kricat tak ma chitl za nohi a tahal ma dole schodmi..pri par uderoch som si uvedomila ako 16 rocna ze ked sa budem branit..neprezijem...a tak v tej pravej chvili ked bol mimo som ho kopla a utiekla - pud sebazachovi asi ci neviem ako to nazvat...nevedela som kto som len som utekala..na druhy den sa mi riaditelka skoly vyhrazala ze ked pojdem na policiu sa stade tak skoro nedostanem pretoze sa to bude vliect par mesiacom..Velke svinstvo,ludia prestavaju byt ludmi , sme len zveri..uz mam 21..a velmi sa snazim..ale vzdy to ostane vo mne..A ako pisala elizabeth vela krat sa tak citim...VELAÁ ŠTASTIA vsetkym zenam !!Treba bojovat bo na vyber neni !!!

hmmmmm

ach ake je strasne toto vsetko citat az mi slzicky vyhrkli...nechapem ako moze niekto nieco take niekomu urobit len pre vlastne uspokojenie pudov :( oproti vam som ja mala stastie...mala som asi 6 rokov (teraz mam 18) a bola som s kamaratmi vonku u nas na dvore za skolkou...detska zvedavost a neviem co vsetko okolo toho...a ani neviem ako dostala som sa do kancelarie nejakeho uja v ktorej sa so mnou zamkol..bol starsi a pamatam si ze mal sedive vlasy...posadil ma na nejaky stol a zacal ma dole obchytkavat ja som tomu este vtedy nerozumela ale strasne som sa ho bala a zacala som plakat...ja neviem co sa mu vtedy premietalo hlavou ale po niekolkych minutach mojho neprestavajuceho placu sa ma spytal ze preco placem?povedala som ze chcem ist domov a on ze ci urcite? odpovedala som mu ze ano a stale som plakala dalej...v tom sa zdvihol a povedal ze tak teda dobre a pustil ma von...neviem ci sa uvedomil alebo co sa mu stalo ale utekala som za maminou do jej narucia a vsetko jej povedala...to bolo prvy aj poslednykrat co sme sa o tom rozpravali..toto je vsetko co si z toho dna pamatam,neviem si predsatvit ze by to malo ine pokracovanie a ani nechcem ale mozno by som to brala lepsie ako vy kedze som bola este malicka a nechapala tomu..zelam vam strasne vela lasky a stastia do zivota ,drzte sa!!!