Znasilnenie - spoved

Príspevok v téme: Znasilnenie - spoved
kristinka

avojte.. tak ja vam rozpoviem co ma trapi.. ked som mala asi 17 rokov bola som v taliansku zo skoly na tzv. plaveckom vycviku.. ale to bol len kryci manever..kazdorocne sa tam chodia len decka s ucitelkami zabavit a tak..ziadne plavanie sa nekonalo.. ved to poznate.. no lenze mne sa tam stala otrasna vec..znasilnil ma tam jeden talian..bola som predtym panna..bolo to hrozne a strasne strasne to bolelo..:,(odvtedy som snivala len o tom aby som si nasla chlapca, ktoremu to budem moct vyrozpravat, ktory ma bude velmi milovat a ukaze mi ze milovanie dokaze byt aj krasne..kazdy vecer som odvtedy v postielke plakala a modlila sa.. a ked som mala 19 tak sa objavil..chodime spolu uz skoro 2 roky..studujem na VS..on je uz inzinier..pracuje, je hrozne starostlivy, straaaaasne ma zboznuje, dal by mi setko na svete a ja jemu tiez..jednoducho mi nic nechyba..problem je asi v tomto.. o 2 mesiacoch nasho chodenia sme zacali obaja tuzit po milovani..a ja som mu to cela dat.. vyspala som sa s nim bez toho aby vedel co sa mi stalo..musim povedat ze to bol hrozny zazitok..strasne ma to bolelo...:,( po case som to uz nevydrzala a setko som mu povedala..co sa mi stalo a aj to ako to hrozne bolelo ked sme sa prvykrat spolu milovali..bol z toho hrozne nestastny..to viem..ked som napriklad pri nom zaspinkala a mala som zle sny..budila som sa vydesena, tak bol pri mne a hrozne ma bozkaval a isli mu z ociek neraz aj slzy.. no tym ze som mu to povedala mi vobec neodlahlo..neviem preco..:,( za tie 2 roky sme sa spolu casto nemilovali.. mala som k tomu nechut..nevedela som preco..po case som na to znasilnenie ani nemyslela..zabudla som..samozrejme tak uplne sa to neda..no moj sexualny zivot na nezmenil..no nechcem od vas ani pocut o tom ze priatel ma na to mojom prezivani sexu vinu..ze ma byt neznejsi a podobne..pretoze uz viac neznejsi a ohladuplny ako je on nemoze byt uz nik.. je proste hrozne uzasny..nikdy nemysli pri tom na seba ale len na mna..no aj tak neprezivam pri tom taku exploziu ako to je velakrat vo filme..alebo nemozem pochopit ako moze byt niektora nymfomanka.. je mi to hrozne luto..a myslim si ze vela robi aj kondom..tento mesiac som si bola dat predpisat HAK..este len ju zacnem brat..ja sa len modlim aby sa moje prezivanie sexu zlepsilo.. a nemozem doteraz uverit tomu ze prve milovanie ma byt pre zenu to najkrajsie co zazije v zivote tak ja som to tak kruto stratila..:,(

lillah

janinkaa, preto to nebolo doslovne znasilnenie, lebo ja som sa nebranila...ved naco...aj keby som sa snazila, vobec by mi to nepomohlo...len som tam lezala a cakala kedy to skonci. A ono to nie a nie skoncit...kazda sekunda trvala ako cele hodiny. A vcera som konecne nasla odvahu povedat to priatelovi. Bala som sa ze ma necha ale zachoval sa uplne uzasne. Povedal, ze teraz ked to vie lubi ma este viac....;o)

janinkaa

ahoj, lillah. je mi to tak velmi luto, co sa ti stalo, mojko.. ale preco hovoris, ze to nebolo znasilnenie v pravom slova zmysle..? zelam ti vela lasky a stastia :-)

lillah

Mila Kristinka, sice som nezazila znasilnenie v pravom zmysle slova, ale priblizne viem ako sa citis. Stalo sa to dva dni po mojich 20-tych narodeninach. A viac menej to bola moja chyba....keby som nebola taka sprosta nic sa mi nemuselo stat. No jednoducho som sa stretla s chlapikom, s ktorym som sa zoznamila na nete. Vsetko celkom dobre klapalo, dali sme si kavu a potom dva pohariky vina. Zvycajne mi po dvoch poharoch nic nie je ale teraz som mala pocit ze som vypila flasu a pol (bola som uplne na mol, poriadne som o sebe ani nevedela). Zrejme mi do toho vina nieco pridal. Takto podgurazena som suhlasila, ze sa pojdeme previest na aute. Tak sme sa vozili asi dve hodiny. Zrazu zastal ani neviem kde. Zacal ma bozkavat a dotykat sa ma a ani neviem ako a jedinym pohybom sklopil prednu sedacku. Ked som sa ho snazila odtlacit a posadit sa, prudko ma sotil naspat. Vedela som, ze mi nepomoze kricat, lebo siroko daleko nebolo ani nohy. Keby som usla z auta vela by mi to nepomohlo lebo som netusila kde sa nachadzam....zrejme niekde za mestom a teda potulovat sa sama po okraji Londyna v noci tiez nie je bohvie co (sa mi mohlo prihodit este nieco horsie...). Okrem toho mal aj tak moju kabelku. Neostalo mi nic ine len to v tichosti pretrpiet. Bol strasne hruby a nasilnicky. Ked to skoncilo kazal mi obliect sa. Potom ma nejak dopravil pri nejaku metro stanicu, zvnutra mi otvoril dvere a vtisol do ruky 5 libier na cestu. Ostali mi len oci pre plac, modriny a hanbila som sa sama pred sebou. Dodnes sa mi to zvykne prehravat pred ocami ako nemy film. Hoci mam teraz milujuceho partnera, s ktorym planujeme buducnost, nikdy som mu vsak nepovedala, co sa mi stalo. Hanbim sa za to. Stale si kladiem otazky: "ako som mohla byt tak sprosta?" "Naco som pila to vino?"
Toto je prvy krat, co sa s tym zdoverujem...nikto o tom doteraz nevedel.
Naucila som sa tuto spomienku daleko na kraj svojej pamate. Sex s priatelom si uzivam, len neviem dosiahnut orgazmus. Vzdy ked sa k tomu blizim ako by sa vo mne nieco preplo a koniec. Velmi ma mrzi ze mas problemy v oblasti sexualneho zivota. Ja nastastie az take problemy nemam.
Kristinka prajem tebe aj tvojmu priatelovi vela stastia a hlavne vela sil. Urcite ta velmi miluje a spolu to prekonate. ;o)

kristinka

..ja viem marek.. no ja sa tak bojim a hanbim.. jednoducho nik ma tam nedostane.. myslim ze je nanic to tu riesit.. chcete mi pomoct lenze pomoc existuje len jedna..psycholog..:(( DAKUJEM VSETKYM za odkazy..ste zlati.. majte sa pekne

marek p.

kristinka riesenie problemov sa najde a nikdy nie je jedno jedine ale otazka znie ci je to riesenie mozne uskutocnit ci ti to pomoze vies zalezi od toho aka si osobnost ake mas vlastnosti psychycke atd a proste od toho sa da utvorit jednotny zaver vysledok co by ti pomohlo

marek p.

kristinka ako dobre existuje len psycholog vies ako najprv by som ta musel presvedcit ze je vsetko v poriadku musis prekonat najprv strach z tej udalosti az potom sa mozes vyrovnat s ostatnym

delfinik

to bolo divne kristinka. Ja som ti neradila psychologov. Ako citam tak marek ti tiez neradil osobne stretnutie. Chcelo sa ti tu pomoct tvojim zelanym sposobom.

kristinka

..ja viem marek.. no ja sa tak bojim a hanbim.. jednoducho nik ma tam nedostane.. myslim ze je nanic to tu riesit.. chcete mi pomoct lenze pomoc existuje len jedna..psycholog..:(( DAKUJEM VSETKYM za odkazy..ste zlati.. majte sa pekne