Ahojte, ja trpím týmto "super" ochorením už asi tri roky, začalo to keď som ešte nemala ani prvý pohlavný styk, ked som brala antibiotiká (zrejme). Potom som sa toho zbavila no a potom prišiel priateľ, no a už sa mi to nejak nabalovalo všetko a trpím tým doteraz, tie tabletky čo predpisuje lekár sú len dočasné riešenie, neviem kde robím chybu, snažím sa nejesť sladké, zmenila som aj stravovanie ale vždy v tom je nejaký háčik, no a potom , počula som niečo o tom, že partner to môže na mna znovu prenášať, pytala som sa na to gynekologa, že by mi predpísal prenho nejakú masť a on nič, kedysi sa stalo že priateľa svrbel po pohlavnom styku peni, snažím sa používať kondómy , ale niekedy , viete...brala som aj kapsule, ktoré obsahovali tie baktérie na obnovu mikroflóry ale toto nezabralo, prestala som používať intimky, lebo soms a dočítala že to nepôsobí dobre, tak mám mokré celé nohavičky a zapáchajú tak si ich mením aj tri krát za deň...naposledy čo som bola u doktora predpísal mi macmiror, ktorý som ešte nezačala brať, pretože som si v lekárni kúpila CANDIVAC, beriem ho tretí deň a na odporúčanie kamarátky si teraz v noci zavádzam tampón, ktorý potieram tea tree oil, je tam malé zlepšenie ale uvidím o týždeň, ked nezaberie dám si macmiror a uvidím...dúfam že mi to zaberie lebo toto je naozaj nepríjemná choroba, pri ktorej si nemôžete užívať nie len bežný deň, pretože pocit že tam dole máte výtok a že máte od toho celé nohavičky,a že ked má dôjsť k pohlavnému styku tak na kondome budu biele zvyšky tejto ohavy nehovoriac o nepríjemnom zápachu, tak dakujem pekne... a ešte inač akonahle sa pohybujem aj vo volnejších nohaviciach ale v horúčave tak raz dva sa mi to zosilní...je to hrôza..... teším sa na deň kedy vyhrám boj s touto chorobou a budem si naplno užívaať dni