Ahojte..chcela by som len vediet ci je tu nejaka zena/dievca ktoru znasilnili a malo to nejake nasledky.Mne sa to bohuzial stalo uz pred davnymi rokmi a dodnes sa s tym neviem vyrovnat.Dnes som bola u psychologicky a poradila mi,nech skusim najst niekoho kto ma rovnaky alebo aspon podobny problem,tak preto zakladam tuto temu.Uz som tu kadeco precitala o znasilneniach,ale nikde som sa nestretla s tym,ze by zo znasilnenia vzislo dieta.Tak ak je tu nahodou niekto taky,nech sa mi prosim odzve.Dakujem.
znasilnena+nalsedky
a este nieco janceka: neviem neviem, ci by matka opustila svojho syna, ktoremu dala zivot. nech je jej syn aky je, vzdy ho bude chranit. aj keby zavrazdil. i tak si ho bude chranit. vzdy je tam nejake matersko-synovske puto. a mozno otec dcerky tak na vlastnu matku tlaci, ze ak mu nepomoze, tak...
ja byť na eminom mieste,najprv to poviem svojmu priateľovi a s ním sa poradím čo ďalej
no je to tazky pripad dost, ale aj taketo pripady su na to, aby sa riesili a VYRIESILI.
možno tá malá považuje za svoju mamu vlastne svoju babku, neviem a ak jej naozaj jej otec neubližuje, ale má ju rád, a ona sa časom dozvie, že vlasnte znásilnil svoju nevlastnú dcéru, začne ho nenávidieť, a to sa dozvie, ved jej mama má 22 rokov a ona 8, to si rýchlo domyslí, ja by som vôbec nevedela ako to riešiť, zaujímalo by ma ako vlastná matka ostala s chlapom, čo jej znásilnil dcéru
ano janceka, aj mne je do placu. a do placu je mozno aj tomu dievcatku, ale ako malicka nevie, ako to ma riesit. bud jej v tom brani jej otec, jeho matka alebo neviem kto este. a nevie o tom, ze jej mamicka je blizko... no ako jej asi musi byt?
a este nieco: si si ista, ze jej neublizuje a ze ju neznasilnuje? moja kolegynka z brigady bola znasilnena otcom jej vlastnej kamaratky. svojho ocka nemala, lebo zomrel. s kamaratkinim otcom vychadzala tak normalne a zrazu ju znasilnil. a citala som aj o pribehoch, kedy vlastny otec dcerku znasilnil. nechcem ta strasit, ze je to na 100 % aj tvoj pripad, ale... akoze nemusi to byt. ale pridrziavat sa myslienky: VED JE TO JEJ OTEC, ON BY JU NEZNASILNIL by som nerobila...
čítam čítam a je mi do plaču
a este ti dam jednu radu Ema, ak mozem: nikdy neohovaraj jej otca pred nou, nikdy ho nespin pred dcerkou. NIKDY TO NEUROB. dcerka si o tebe moze pomysliet, ze co to mam za matku, ze spini mojeho ocka (ona ta nepozna, nedoveruje ti) a ak by si ho spinila, tak by si si cestu k dcerke nikdy neziskala.
a okrem toho - priprav sa aj na to (hoci to moze boliet), ze jej otec povedal, ze si zomrela alebo jej nieco naklamal.
tak tomu akoze nechapem co to mas za matku ktora zije z chlapom co ta znasilnil a este k tomu vychovavju tvoju dcerku ved to je cele dake padnute na hlavu ako a moze pred sudéom utajit take daco ako znasilnenie a porod 13 rocneho decka?