Ahojte..chcela by som len vediet ci je tu nejaka zena/dievca ktoru znasilnili a malo to nejake nasledky.Mne sa to bohuzial stalo uz pred davnymi rokmi a dodnes sa s tym neviem vyrovnat.Dnes som bola u psychologicky a poradila mi,nech skusim najst niekoho kto ma rovnaky alebo aspon podobny problem,tak preto zakladam tuto temu.Uz som tu kadeco precitala o znasilneniach,ale nikde som sa nestretla s tym,ze by zo znasilnenia vzislo dieta.Tak ak je tu nahodou niekto taky,nech sa mi prosim odzve.Dakujem.
znasilnena+nalsedky
o tom že ťa znásilnil, lebo nedá sa mi to pochopiť, že ako tvoja vlastná matka môže žiť s chlapom, čo ťa znásilnil, ako žiju ked chodí pýtať peniaze? trpia nedostatkom financií? Je tvoja dcérka dostatočne finančne zabezpečená? vyzerá šťastne? Pár krát si ju videla si spomínala. a čo ak sa to tvoj priateľ dozvie ale nie od teba? Pochopí to ako zradu, koľko má tvoj priateľ rokov?
jancecka,s priatelom zijem 5 rokov a ked som mu to doteraz nepovedala,neviem ci je dobry napad s tym zacinat..a o com ci vie moja mama? a nie nestretavam sa s nou,niekedy pride odo mna pytat peniaze ale inak s nou nie som v kontakte..
ema, neviem ti pomôcť a ako rada by som D: ale aj tak som názoru že priateľovi to treba jednoznačne povedať, ty sa so svojou mamou stretávaš? ONA O TOM VIE??????
Moja dcerka si mysli,ze jej mama uz nezije..cize v podstate nema ziadnu mamu,ani moju ani nikoho..lebo vie,ze moja mama je len zena ktora zije s jej otcom..vie,ze to nie je jej mama..tolko som sa stihla dozvediet,bola som s nou parkrat..ale fakt iba niekolkokrat a nachvilku..hoci vzdy v spolocnosti mojej mamy alebo jej priatela..nedovolia mi aby som s nou ostala dlhsie alebo aby som s nou ostala sama..a moja mama s nim zije iba posledny rok a pol..dovtedy,kym zil ocko boli milenci a len tak parkrat sa stretavali,ziju spolu len teraz poslednu dobu..vlastne to je jedno..aj tak mi je z nich oboch zle.Majka, tebe sa to povie ze nespin pred nou ocka,ale vies kolko usilia ma to stoji?..nechcem aby moja dcera vyrastala v klamstve ze jej otec je uzasny clovek..je to obycajna svina ktora mi zo zivota urobila peklo,takze toto sa fakt neda..nechcem malej ublizit ale nech sa dozvie co ma za otca..ved som bola od nej iba o 4 roky starsia ked ma prvykrat znasilnil..tiez som bola dieta a prisla som o vsetko..o normalny zivot, o dectvo,o otca, o domov, o vsetko...nechce sa mi to vysvetlovat,lebo jedno suvisi s druhym a je toho strasne vela..podstatna je iba moja dcera..takze spat k nej..nemyslim si,ze by jej mohol nieco urobit,teda aspon nie teraz,ked je taka mala ale zase na druhej strane je to chory clovek a jeho srpavanie sa neda predpokladat..takze zase iba prichadzam k tomu,ze neviem co mam robit..a presne ako pisala jancecka malej coskoro dojde,ze nieco nie je v poriadku ked sa dozvie ze jej mama ma 22 rokov..a priatelovi to nechcem povedat,myslim,ze je to prilis strasne na to, aby to vedel..nechcem pokazit moj vztah s nim,nechcem aby to vedel,nechcem aby na mna pozeral s lutostou a okrem toho je strasne impulzivny neviem ako by sa zachoval..dakujem vam pekne za rady ale znova sa spat vracia k tomu,ze sa z toho neviem vysomarit,pripada mi to ako bludisko,vzdy len to iste dookola..je mi z toho zle
už som aj ja tu, ale vidím, že ema nám niekam zmizla.
ja sa na tom vobec nebavim co zazila ema vobec ma nepoznas a nemas pravo tvrdit ci sa bavim alebo nie ani ma to nenapadlo niekedy bavit sa na tazkom osude niektorych ludi ale pouzivat zakazdym furt to iste slovne spojenie tak to komicke je
ja som to potom asi zle pochopila, ja som to pochopila tak, že eme zomrel ocko, potom sa jej mama vydala aleno len žila s priateľom a ten emu znásilnil,no emina mama stále s ním zostala a vychovávajú emine dieťa, pochopila som to zle?
tak sa na tom pobav QQQ, ale nemyslim si, ze si tu na spravnej stranke, kde by si sa mohla bavit.
majka nic v zlom ale to musis stale zacinat s tym ze este nieco po 10 krat je to trosku komicke
no aj to je moznost janceka - porozpravat sa s priatelom Emy.