krv pri stolici

babika.z.cukru

bojim sa, pravdepodobne to bude zlou stravou, asi bola stolica prilis tvrda, tazko isla von, preto ta krv na toaletnom papieri. teraz by si mal do svojej stravy pridat vela ovocia, zelenny = vela vlakniny je treba, dalej nezabudat vela, vela pit. vlakninu zozenies aj pod nazvom Psyllium, je to rozpustna vlaknina, ktora ma velmi dobru absorbcnu schopnost. dalsou moznostou su hemeroidy, ale myslim, ze viac pravdepodobna je prva moznost.

bojim sa

ta krv bola aj na papiery aj v stolici ja jedavam blbosti malo jedavam neikedy nepravidelne nic ma pri tom neblolelo

babika.z.cukru

bojim sa, ta krv bola v stolici alebo na toaletnom papieri? "moze to byt tym, ze zle jedavam" - co pod tym myslis?

bojim sa

ludia strasne sa bojim budem amt 17 rokov a mal som dva krat krv v stolici moze to byt tym ze zle jedavam alebo cim to moze byt ja mam strach ..::(

ajajaaj

uff tak s týmto šup šup k lekarovi... moj kamarat to mal tiež.. a zistili mu vraj ma niečo s črevami... že to treba čim skor liečit.. aby nedošlo k uplnemu "pokazeniu" čriev... tak sa neboj a utekaj čim skoooor....

sendy-3331

dobry den mam strach mala som prvy raz v zivote velmi tvrdu stolicu...a mala som na stolici cerstvu svetlo cervenu krv mohlo to byt aj s toho velkeho tlacenia??pls pomozte hrozne sa bojim..a minule som mala tmavu ale zistili sme ze to bolo z cvikli a teraz ako som mala tuto svetlu som jedla rajcinu...dakujem

kkkatka

ešte som mierne v šoku a neviem čo mám robiť..už dávnejšie som zaregistrovala krv v stolici, ale viem, že to bolo určite pre tvrdú stolicu. no dnes to bolo dosť krvi a čo ma ešte zarazilo bol fakt, že bola svetlá.nemám žiadne bolesti, stravujem sa dosť kvalitne,pitný režim je tiež v poriadku..prsím o radu..pls

lioon

Podľa mňa by si mala zájsť k lekárovi,obvodnému alebo gastroenterologovi.Ja som mala tiež asi rok čerstvú krv v stolici a neriešila som to . potom mi diagnostikovali zápal hrubého čreva.Môžu to byť aj hemoroidy,tie vraj bolia.Ale keď to máš už tak dlho určite choď k lekárovi,ak stratíš veľa krvi môžeš prísť aj k anémii,Nechcem ťa strašiť,ale z vlastnej skúsenosti viem,že sa to neoplatí odkladať.Viem že je to trochu trápna záležitosť,ale lekári to berú úplne normálne.