Neviem o tom pisat normalne... :-(
Ale proste... Ocko mi vyjadroval \"lasku\" inak asi ako by sa malo. Ja neviem. Teda moj mozog vie, ze ano, ale moje ja ani velmi nie. Trvalo to skoro cely zivot, teraz uz asi 3 roky nie, ale stale mi je zo seba a zo zivota zle. Neznasam sa, mam to stale v hlave. Aj ked sa tvarim ze nie, stale sa to vracia. Ja neviem co mam robit. Nemam rodinu, nemam zivot, nemam seba... Niekedy mam pocit, ze to nezvladnem. :-( Som velmi hlupa a nesikovna, ze mi to nejde normalne zit, fungovat?? Prosim pomoc:-(
Ocko ma lubi inak..........
Tento príbeh nieje skutočný ale vymyslená téma,pretože po tomto všetkom by si ho nedokázala osloviť ocko. Blbiny vypisuj inde.
som bola u psychologa ale ja neviem zit:-((( je mi zle... Citim sa chybna, ked mi nejdu bezne veci, co inym ludom idu.. Nikto to nechape, kazdy caka, ze ked neni som s otcom, ze uz je vsetko v poriadku, ale vobec nie je. Ani ja tomu nerozumiem preco je to tak. Som naozaj taka chybna???
Podla mna kto taketo niečo spravi, resp.robi nie je zdravy človek.A určite nikdy v živote by som taketo niečo nikomu NEodpustila.Ved čitam aka si z toho zničena a s tym sa tak lahko vyrovnat neda odporučila by som ti vyhladat psychologa,potrebuješ to povedat niekomu nezainteresovanemu,aby sa ti ulavilo.Ale rozhodne tak ako piše livera to NIE JE otec.To je narušeny človek!!!všetkych takychto by som dala zavret!nehnevaj sa jana ale len preto že to je tvoj otec ho nemusis mat rada a ako piseš že on ta lubi inak,...keby ta on lubil NIKDY v živote by to nespravil ani na to nepomyslel nemyl si to z laskou!!!!!!!a sem si určite napisala preto lebo mas problem a sama sa s tym nevyrovnas potrebuješ (odbornu)pomoc.A rozhodne sa nemas za čo hanbit.
Livera, ale on je dobry... naozaj:-(
ahoj..neviem ako by som ti pomohla ale aj mne sa stalo to iste..treba sa naucit s tym zit..nenarobis s tym nic ine
znasilnoval ta?