Ocko ma lubi inak..........

Príspevok v téme: Ocko ma lubi inak..........
jana - zla

Neviem o tom pisat normalne... :-(
Ale proste... Ocko mi vyjadroval \"lasku\" inak asi ako by sa malo. Ja neviem. Teda moj mozog vie, ze ano, ale moje ja ani velmi nie. Trvalo to skoro cely zivot, teraz uz asi 3 roky nie, ale stale mi je zo seba a zo zivota zle. Neznasam sa, mam to stale v hlave. Aj ked sa tvarim ze nie, stale sa to vracia. Ja neviem co mam robit. Nemam rodinu, nemam zivot, nemam seba... Niekedy mam pocit, ze to nezvladnem. :-( Som velmi hlupa a nesikovna, ze mi to nejde normalne zit, fungovat?? Prosim pomoc:-(

kalal

P R O S I M, NEREAGUJTE NA TUTO TEMU!!!
ZAKAZDYM KED NA NU REAGUJETE, TAK SA DOSTANE NA ZACIATOK FORA!!! A STALE JE TAM MEDZI PRVYMI. VED JE TO NARUSENA OSOBA!!!!!! TAK UZ SEM NIC NEPISTE!!!!!

ALEBO SI TO TA OSOBA PISE SAMA SEBE?

fuin

Ja sa divim ze tuto ptakovinu admini uz davno nezabanovalli. Ze vas to bavi zrat tieto kraviny aj s navyjakom tej vymetenej krave... Ona nepotrebuje psychologa ale poriadnu po papuly aby si tu nerobila z ludi srandu.

monicka2509

jana prosim ta okamzite bez k psychologovi,ale rychlo ked nie k psychiatrovi,mas psychicku poruchu uz len z toho co pises sa to da vycitat,ak nechces v zivote zle dopadnut tak sa liec,vo vlastnom zaujme a uvedom si,ze tu pomoc potrebujes...tak vela stastia prajem

jana - zla

Prepacte mi vsetci zew som taka hlupa:-(( prepacte ze som to nenapisala inak. JA som neklamala:-( Naozaj. Viem ze som velmi hlupa a retardovana:-( A pisala som ze sa neviem zaradit do zivota!! tak mi to WEEQ nemusis pisat, ze si mudrejsia!!! VSak to su vsetci mudrejsi!!
LINDA nemusis na nich kricat, maju pravdu:-((
NESTASTNA ja na pokec nechodim, tam je vela muzov,. prepac:-((

Prepacte vsetci, ze som vas otravovala, nechcela som vas nahnevat.

nestastna666

JANA-ZLA...moja,na tvojom mieste by som tu nepisala o tvojom probleme,ty ludia ti vobec nerozumeju,ony su nevyspely nie ty....pod na pokec....napis na plochu...potrebujem pomoc..a ja ti napisem...mozme pokecat...........

weeq

robit lasku?...a chcela to cele roky?...dieta..ak si robis srandu chod na psychiatriu...ak toto nahodou myslis vazne chod tam aj tak...mam 15 rokov a v zivote by ma nenapadlo pisat taketo odvecne slovne spojenia...preboha sak to ani moja 12 rocna sestra tak nehovori...si mentalne retardovana zjavne..

linda 27r.

a mily Doktor, tebe sa tak nezda, ze taky clovek - dievca, ostane navzdy dietatom? ze sa nieco v nom zasekne a ostava sam pre seba malicky? psychologia etc. Osobne by som si pozrela, ako by si sa ty vyjadroval byt namieste takejto obete.