Neviem o tom pisat normalne... :-(
Ale proste... Ocko mi vyjadroval \"lasku\" inak asi ako by sa malo. Ja neviem. Teda moj mozog vie, ze ano, ale moje ja ani velmi nie. Trvalo to skoro cely zivot, teraz uz asi 3 roky nie, ale stale mi je zo seba a zo zivota zle. Neznasam sa, mam to stale v hlave. Aj ked sa tvarim ze nie, stale sa to vracia. Ja neviem co mam robit. Nemam rodinu, nemam zivot, nemam seba... Niekedy mam pocit, ze to nezvladnem. :-( Som velmi hlupa a nesikovna, ze mi to nejde normalne zit, fungovat?? Prosim pomoc:-(
Ocko ma lubi inak..........
alebo "decko" proste si nevie priznat skutocne pocity, lebo by to bolo pren neznesitelne..
machulka,suhlasim s tebou..tiez nerozumiem tejto teme..cele je to odveci..decko si robi srandu pravdepodobne
ja tejto téme asi nerozumiem... ešte som nepočula, aby nejaká baba chcela sex s otcom... povedala že to bolo príjemné... tak potom o čo tu vlastne ide? ? ? čo sa tu potom rieši ? ? ?
Zllata - vsak sme robili lasku. Bolo to prijemne:-( Nebolelo to:-( Vzdy som to chcela robit, cele roky:-(
jana..preco konecne nepovies co sa stalo??????..zacnes vetu a nedokoncis..podla toho co si pisala,nie si uiz ziadna pubertiacka..tak nam konecne napis,ze co sa stalo..
Spravodliva - ale ja neni som veriaca, neverim v nic. A myslim si, ze nikdy nebudem maz ziadneho chlapca, je mi z takychveci zle. Kazdopadne, dakujem ti velmi pekne ze si mi napisala a nevynadala mi.
Potrebujes pomoc...to co si prezila... a ma to a svedomi Tvoj otec! Nie je Tvoja vina!
Prikazanie : Miluj otca a matku svojho, ma spravne zniet: Miluj otca a matku! Nie svojho, ale povolanie byt matkou a otcom, lebo s tym je spojana zodpovednost za zivot narodenych deti...Krestania to dajako poplietli, neporusujes Bozie prikazanie, ak sa spravdlivo hnevas na svojho otca a zo strachu ho stale lubis. Alebo sa Ti to pacilo? A teraz si na pochybach...ak bereme do uvahy, ze zijeme viac zivotov, kto vie, ako na tom vlastne so svojim otcom Ste?
Nehnus sa sama sebe a nenadavaj si do zlych !
Rozum mal mat Tvoj otec!
Zacni zit, odpusti, tak ako sa modlime v Otcenasi, aj sebe aj otcovi a nechaj to na Bozej spravodlivosti!
Chod v ustrety zivotu!
Zelam Ti vela stastia a strasne dobreho chlapca a kopec krasnych deti!
OCKO (CHORY CLOVEK) TA NELUBI!
Ak potrebujes kamaratku, tak mi napis mail. Rada si s tebou pokecam, mozno i viac. Ahoj.
aj podla mna vymysel.. ved kto by to sem pisal??? by si sa mala hanbit!
Je mi to ľúto. Smiem ti nejako pomôcť?