Neviem o tom pisat normalne... :-(
Ale proste... Ocko mi vyjadroval \"lasku\" inak asi ako by sa malo. Ja neviem. Teda moj mozog vie, ze ano, ale moje ja ani velmi nie. Trvalo to skoro cely zivot, teraz uz asi 3 roky nie, ale stale mi je zo seba a zo zivota zle. Neznasam sa, mam to stale v hlave. Aj ked sa tvarim ze nie, stale sa to vracia. Ja neviem co mam robit. Nemam rodinu, nemam zivot, nemam seba... Niekedy mam pocit, ze to nezvladnem. :-( Som velmi hlupa a nesikovna, ze mi to nejde normalne zit, fungovat?? Prosim pomoc:-(
Ocko ma lubi inak..........
tak sa skus vyrozpravat... Pomaly.
Novinka - no ja mam uz cez 20. Neviem ci je to vela alebo malo, lebo mi je jedno kolko mam rokov.
Konkretne co sa stalo? Ja neviem ci to viem napisat, ja som debil, tak asi nie. a musim sa ospravedlnovat, lebo ze vraj pisem zle a tak ze klamem. Tak ja neviem:-( Aj tak teraz ma uz budes mat za uplneho somara, ked zistis ze nemam pubertiacky vek, to uz asi potom prestava byt zaujimave. U niekolkych psychologov som bola, aj u psychiatricky, ale nejako to nepomohlo. Niekedy na chvilu, ale tiez sa s nimi odmietam bavit, ked dojde na horucu temu... Len laskujem, odvadzam pozornost, snazim sa byt vtipna atd... Neviem, asi som sa len potrebovala vykecat a vidis... Z tvojho pohladu som nepovedala nic:-(
fuha dievca... ty by si mala dlhodobo navstevovat psychologa...
nemyslim to v zlom... ale z toho co pises je to uplne ocividne...
asi si este v malom veku, mam pravdu?.. preto si mozno to co ti otec robil neuvedomujes v plnej miere (nevieme co robil, konkretne si nic nenapisala), skratka vies rozlisit ze nieco nieje, respektive nebolo v poriadku ale niesi este dostatocne zrela na to vysporiadat sa s tym a postavit sa tomu.
vidno ze si neuveritelne zmatena a totalne pasivna. to ako sa ospravedlnujes za to co pises... pokial je to pravda tak sa neospravedlnuj, skratka pises to co cistis aj ked nesmelo a utrzkovo.
a ano je tu velka pravdepodobnost Štokholskeho syndromu- zvláštna pozitívna emocionálna väzba obete na páchateľa- o to pravdepodobnejsia ked ide o otca.
ozaj odporucam psychologa...
Ema, ja neviem co mam napisat:-(( Vela ludi, aj teta sa hneva, ak poviem na neho ocko, ale ja neviem preco tak hovorim:-(( Ani neviem co citim, lebo si myslim raz ze nic a potom ked nahodou nieco, tak to neviem zniest a vydrzat... Nevyznam sa v sebe, nevladzem.. A neviem preco som to sem pisala:-( Som hlupa a zla a prepac, ak som napisala nieco, co sa ti nepacilo. Prepac, ze pisem tak, ze mi neveris, asi to bola chyba...
mozno ma dievca ten taky komplex, kedy obet miluje toho kto jej ublizuje, neviem ako sa to vola
utopia ma pravdu, ten kto by take nieco prezil by nepisal takto
jana a co pises zle?..napisala si to inak ako si to myslela?..bolo by dobre keby si to objasnila..nepovies,ze co sa stalo?
Ema prepac:"-( Nechcela som ta nahnevat:-( Ja som to myslela naozaj.. Prepac mi, ze to pisem zle:-((
taktiez si myslim,ze je to blbost..dievca, s takymi vecami sa nesranduje..ja ked som bola dieta tak ma znasilnoval mamin priatel a dodnes jeho meno nedokazem vyslovit bez toho aby som sa nezatriasla..takze si nemyslim,ze by si ho volala ocko..srandu si rob inde, lebo naozaj su ludia, ktorym sa take veci stali...
Utopia - je to ocko... !