ahojte podarilo sa kazdemu kto chcel vyskusat tampony si ich tam vsunut ? na prve vyskusanie ? lebo ja sa bojim ze si ich tam nebudem vediet dat :(:(:(
TAMPONY na prvy krat
nie, vtedy O.B. s aplikatormi neboli.Ale uz len ten stres, nedokazala som sa riadne uvolnit, aby som ho tam dostala....
ale vsak OB nie su s aplikatormi...ci ano ?? hmm no u mna je to tak ze idem na dovolenku a cely cas co tam budem tak kramy by som mala mat :( a nic z dovolenky nebude :( hmm tak dufam ze sa mi podari to tam dat :(
Ja som tiež začínala na O.B tampónoch s aplikátorom, bola som panna, a v pohode, žiaden problém, ale ja som neprežívala žiadne stresy, mňa ani nenapadlo, že by sa to nemuselo podariť
Ja som skusala tampony, ked som bola este panna,vtedy bezali tie O.B., ale nestrcila som ho tam, strasne to bolelo,tak som sa na to vykaslala.To sme boli vtedy na dovolenke v Taliansku. Tie 4 dni som to pretrpela a 6 dni som sa potom kupala uplne normalne, aj som sa stihla krasne opalit.Tampon som normalne zacala pouzivat az po prvom pohlavnom styku.
ale ja sa bojim ze tam nestrcim ani tie najmensie moze sa to stat ??? stalo sa to uz dakomu ?
Skus tampax compak, maju aplikator a navod je v balicku.
a ako to mam vsunut ked som to este neskusala? a ake su podla vas najlepsie tampony?
Mne sa podarilo na prvy sup len tie najmensie s aplikatorom. Zaklad je nestresovat:)
no, mojej segre sa to NIKDY nepodarilo, nevie to doteraz, na prvykrat jej to neslo a to ju odradilo. ja som to skusila ovela mladsia ako ona a slo to na prvykrat a velmi lahko. a inac odporucam ti prvykrat pouzit tale mini a s aplikatorom. potom zistis ako sa to dava aj bez toho, ale na prvakrat je to najlepsie