Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

TAMPONY na prvy krat

agina

nie, vtedy O.B. s aplikatormi neboli.Ale uz len ten stres, nedokazala som sa riadne uvolnit, aby som ho tam dostala....

simonka23

ale vsak OB nie su s aplikatormi...ci ano ?? hmm no u mna je to tak ze idem na dovolenku a cely cas co tam budem tak kramy by som mala mat :( a nic z dovolenky nebude :( hmm tak dufam ze sa mi podari to tam dat :(

jancecka

Ja som tiež začínala na O.B tampónoch s aplikátorom, bola som panna, a v pohode, žiaden problém, ale ja som neprežívala žiadne stresy, mňa ani nenapadlo, že by sa to nemuselo podariť

agina

Ja som skusala tampony, ked som bola este panna,vtedy bezali tie O.B., ale nestrcila som ho tam, strasne to bolelo,tak som sa na to vykaslala.To sme boli vtedy na dovolenke v Taliansku. Tie 4 dni som to pretrpela a 6 dni som sa potom kupala uplne normalne, aj som sa stihla krasne opalit.Tampon som normalne zacala pouzivat az po prvom pohlavnom styku.

ssia

no, mojej segre sa to NIKDY nepodarilo, nevie to doteraz, na prvykrat jej to neslo a to ju odradilo. ja som to skusila ovela mladsia ako ona a slo to na prvykrat a velmi lahko. a inac odporucam ti prvykrat pouzit tale mini a s aplikatorom. potom zistis ako sa to dava aj bez toho, ale na prvakrat je to najlepsie