ahojte podarilo sa kazdemu kto chcel vyskusat tampony si ich tam vsunut ? na prve vyskusanie ? lebo ja sa bojim ze si ich tam nebudem vediet dat :(:(:(
TAMPONY na prvy krat
hovorim, ak sa ti zda normal velky, kup si mini, tie su malicke a das ich tam aj keby si nechcela. ak mas az taky problem ho dat, jednu nohu vyloz na zachod alebo na vanu a ides.
normal je velke skus si nabuduce ked budes v obchode skusit kupit tie male...a ked si neskusala si davat skade vies ze ti to tam nepojde ???? musis to vyskusat ked budes mat kramy ale kup si tie MINI...
simonka23
Nie tampon som si este vobec neskusala dat.A inak doma ani mini ani s aplikatorom nemame :( iba normal to je asi velke.
mimi ty si to skusala na sucho ? lebo tak ti to nepojde...hmm...ja som to neskusala vobec normalne budem stastna ak si ho tam dam...
a dufam ze to pojde hladko a nebudem to tam musiet rvat...a boli to ked si to tam zasuvate len aby som vedela ze ked to zacalo boliet ci mam s tym zasuvanim prestat ci pokracovat
simonka23.
Nie ale viem pokial ho dostanem.To sa da hadam aj nahmatat.Doma s aplikatorom nemame...:(
mimi a to si skusala ked si mala kramy ? hmm ja neviem ako to dalej nemoze ist tiez som este neskusala...ale zevraj to ide najprv sikmo k chrbtici potom na daco narazis a trochu zasa menis smer na tamponoch je to napisane
Mne sa tampaxy nerozpadavaju
Ak nejde dalej, treba kus pootacat, skusit zmenit smer...
ja som pocula ze OB niesu s aplikatormi iba tampaxy ale keby boli OB s aplikatromi tak rada by som ich niekde nasla lebo zevraj tie tampaxy sa dost rozpadavaju ci co...takze s aplikatorom ich tam v poho dam nie a pojde to tam lahko dufam cez tu krv