ahojte podarilo sa kazdemu kto chcel vyskusat tampony si ich tam vsunut ? na prve vyskusanie ? lebo ja sa bojim ze si ich tam nebudem vediet dat :(:(:(
TAMPONY na prvy krat
simonka23
nejde dalej.
jak brani tomu ?? akoze nejde dalej alebo sa bojis to dat dalej ???
akože neboli? a aké som to potom používala?? :DDD
tak sa pytam nie? tu uz clovek niekedy nevie. kedze si to neskusala, neviem ako vies, ze ti v tom nieco brani. treba aj vhodnu velkost, kedze si sex este nemala, predpokladam, zacni s mini, ked nebudu stacit, kup si normal.
Ten najmensi tampon ti cez otvor v blane prejde, ved kade preteka menstruacna krv..hm? Skus tie tampaxy fialove, podari sa na 100%, tie aplikatory su hladke, dobre sa klze a mas aj vyznacene, po kade mas strcit a ako. V krabicke mas aj navod. Hlavne je uvedomit si, ze posva je velmi pruzny sval, ved cez nu ide dieta pri porode! A nesmeruje kolmo nahor, ale pod urcitym uhlom ku chrbtici. Naozaj, nemas sa coho bat. Ak som to zvladla ja, tak to zvladne kazdy:)
Ano viem.Este som si ho neskusala dat ale viem priblizne ze cely ho tam urcite nedostanem nieco brani tomu.
fraisee vobec neviem kde to mam dat :D zeby do zadku ? :D
neviem ako sa to nemoze podarit. vies kde si to mas strcit?
Nasilu nerob nic.
no ja mam taky pocit ze taky tampon ani nebudem mat kam strcit:((mozno do polky ale dalej asi nie.jedine nasilu...bojim sa :((