pilates z Emmy

paska

no lutujem ale ja to nebudem vediet dat na net...ak by som niekoho nasla co by vedel tak skusim...a inak ja by som napisala redakcii....mozno by oni vedeli alebo co...neviem vyskusajte...pa drzim palce

miselka

ale neviem ci to bude take jednoduchee..pretoze to je asi velke a ci to pojde prilozit to neviem...treba vsak vyskusat no najskor sa bude musiet taky ochotny clovek najst

maruska84

jeeej, pripajam sa k Miselke... prosim prosim hodte to niekam.. to by bolo super, keby sa to dalo niekam hodit.. pretoze tie predchadzajuce cd uz fakt nie su k zohnatiu... dakujem dakujem :)

paska

ja by som sa chcela opytat ze ako mam vlastne cvicit ak mam vsetky 3 cd??? ako dlho??? a vsetko naraz??? neviete ci su tam cviky aj na pas??? lebo boky a stehna mam ok....tak dakujem

miselka

sisina
nemohla bz si prosim ta stiahnut to dvd1 a pridat niekde na web? popripade ak si dobra v pocitacoch nejakou inou formou to spistupnit, pretoze k dvojke sa ako tak da este dostat ale jednotku uz nezozenieme..dakujem velmi pekne

maruska84

aha :( asi to je ine, lebo dnes som si vsimla na tom casopise, ze tam je CD2 do serie..takze ono to sice ma rovnaky nazov, ale su tam ine cviky.. sisina a preco si zacala cvicit tou dvojkou? ja som chcela hlavne nejake cviky na brucho, boky a zadok a neviem, na ktorom to teda je,dufam,ze na tej dvojke :)

sisina

Ahojte!Ja mam obidve cd a vcera vecer som cvicila podla cd2. To prve som si zrychlene pozrela hned po zakupeni. Nemozem teda na 100 percent tvrdit, co je to to iste, ale myslim si, ze nie! Od cicenia ma na zaciatku odradzal to, ked som videla, aka je ta cvicitelka ohybna, myslela som si, ze ja to nedokazem. Po vcerajsom cviceni sa citim dnes rano vyborne.Neboli ma chrbtica, mam stiahnute brusko:))Cvicenie je o koncentracii, spravnych pohyboch a dychani.