Ahojte, poradite mi niekto, kupila som si teraz Emmu a bolo tam dvd pilates2 o drzani tela. Zevraj bolo v pilates1 cvicenie na stehna a boky...?nedalo by sa to zohnat aj inde..?poradte prosim, junova Emma sa uz vobec neda zohnat :((( dakujem
pilates z Emmy
No vcera ju este nemali, ale dnes uz hej.Pytala si sa dnes Miselka? Ja uz ju mam, na obalke je Madonna a ta obalka je cierno-biela.
Ako casto sa ma cvicit? Ja si myslim, ze tri krat do tyzdna, aby to malo nejaky efekt.
59sk
a kolko stoji vlastne taka EMMA ???
no a to sa ma ako casto cvicit?
augustova emma je uz v predaji? ja som pytala a este nikde nemali
Tak Emma s CD3 uz je v predaji.A kolko min.ma to cd2? No presne som to nestopla, ale asi je to jedna hodina.Dam vediet, ked budem cvicit.
kolko min alebo hodin ma druhe cedecko?
Daktyl: suhlasim s tebou. Ja by som dievcatam navrhla, nech skusia zavolat, alebo poslat mail do redakcie. Stare Emmy urcite este maju niekde v distribucnom sklade a ked im zavolate, ze si ich chcete kupit, tak vam ich s radostou poslu, nebudu ich musiet zlikvidovat...Od nasej baby v stanku viem, ze nepredane casopisy sa vracaju, stahuju spat zo stankov do skladu.Potom ich rozdavaju gratis napr.ako rekl amu pri nejakych priletitostiach(zazila som to stare Emmy nam dali aj polrocne na jednej akcii...)Za pokus to stoji, nie?
no, teda! nevychadzam z udivu. ako si mozete mysliet, ze vam to len tak niekto napali a ze sa dokonca tu aj prihlasi k takemu piratstvu! ved platia nejake autorske prava, nie? najlepsie bude, ked si kupite dvd original a ste bez problemov.
nikto nic??