Ahojte, poradite mi niekto, kupila som si teraz Emmu a bolo tam dvd pilates2 o drzani tela. Zevraj bolo v pilates1 cvicenie na stehna a boky...?nedalo by sa to zohnat aj inde..?poradte prosim, junova Emma sa uz vobec neda zohnat :((( dakujem
pilates z Emmy
Sisina zdá sa ti pilates účinnejší,ako kalanetika?
Nie.Ale, mozno to pobezi v reklame v telke .Okolo toho 15. zvyknu propagovat Emmu, zakze to mozno spomenu.
nevies comu ma byt venovane?
Toto je posledne, ak sa nemylim.
kolko ma byt tych cd este zadaro?
Ano, bude tam to CD III zdarma.
aj augustova bude mat dvd ako prilohu??
Ahojte! Tak nova augustova Emma bude v predaji uz o tyzden, lebo vychadza vzdy 15.-teho v meiaci. Tak nepresvihnite termin, nech mate aspon jedno. Stoji 59 sk.Ja som zacala cvicit tu II, lebo sa cvici s malymi cinkami a posilnuje sa cele telo a je to lahsie ako ta jednotka. U tychto CD nie je teda postupnost v narocnosti cvicenia, ze 1 je najlahsie atd. Ta 1 je fakt tazka, ja mam s cvicenim dost skusenosti(aerobic, posilnovanie, kalanetika, tae-bo, dyna-band...)a zda sa mi to narocne.
Je tam aj upozornenie, ze toto cvicenie NIE JE urcene na chudnutie(to pre tie, ktore si myslia, ze tym schudnu)je to na posilnenie a tvarovanie postavy.
Lutujem, ani ja to neviem dat na net:(((a ani nikto z blizkych a okrem toho je to dost velke, asi hodina cvicenia, neviem si predstavit, ako by sa to dalo.
ja som ju kupila este v juni
lebo ja uz neviem ani julovu emmu zohnat..kedy sa dostala do stankov?