Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

hrcka

Príspevok v téme: hrcka
wich

cawte, moj dnesny problem je ze ma bolelo medzi rebrami asi 4 dni a potom ked som dal ruku do jednej polohy som zisitl ze tam je bolestiva hrcka , je to naboku asi vo vyske prsa ale na boku ne na prse...je pohybliva a je schovana medzi rebrami boli len ked sa jej dotkem alebo zrobim pohyb ruky..teraz ci nahodou nieco z toho nemoze mat s tym suvis : v hrdle mam dve bacili na ktore sa liecim antibiotikami a koli tomu mam na krku vacsie uzliny a este som bol u doktorky z hrcou pod pazuchou ale povedala ze to od holenia a hrca nakoniec zmizla
som muz a hrcka ma velkost asi , 7x7 milimerov

wich

no ja neviem v poslednom mesiaci som bol u lekarky 3x koli tomu krku a uzlinam a ja neviem nezvacsuje sa to a boli to menej ako pred 4 dnami povodne som ani nevedel ze to tam je so myslel ze sval boli lebo som bol posilovat

[zruseny12]

wich,je to tazke,mozno to je len take prechodne,lekarka by mala posudit,ja tiez mam taku hrcku na ruke,ale neboli,spominala som to lekarke aj ukazovala a nic na to nepovedala...ale chapem ta,ze sa nad tym zamyslas...mne to tiez jeden cas nedalo pokoja a hlavne vtedy,ked som bola slaba a ruka ma bolela v tom mieste...a jednu vec nechapem uz vobec ako stale davaju reklami a upozornuju ludi,ze ked si nahmataju hrcku,tak maju s tym ist k lekarovi a ked to urobi clovek tak sa nic nedeje...a potom zasa,ze sa ludia nestaraju o svoje zdravie...je to tazke...chod k lekarke a budes mudrejsi...mozno nie je to nic vazne...