cawte, moj dnesny problem je ze ma bolelo medzi rebrami asi 4 dni a potom ked som dal ruku do jednej polohy som zisitl ze tam je bolestiva hrcka , je to naboku asi vo vyske prsa ale na boku ne na prse...je pohybliva a je schovana medzi rebrami boli len ked sa jej dotkem alebo zrobim pohyb ruky..teraz ci nahodou nieco z toho nemoze mat s tym suvis : v hrdle mam dve bacili na ktore sa liecim antibiotikami a koli tomu mam na krku vacsie uzliny a este som bol u doktorky z hrcou pod pazuchou ale povedala ze to od holenia a hrca nakoniec zmizla
som muz a hrcka ma velkost asi , 7x7 milimerov
hrcka
no ja neviem v poslednom mesiaci som bol u lekarky 3x koli tomu krku a uzlinam a ja neviem nezvacsuje sa to a boli to menej ako pred 4 dnami povodne som ani nevedel ze to tam je so myslel ze sval boli lebo som bol posilovat
wich,je to tazke,mozno to je len take prechodne,lekarka by mala posudit,ja tiez mam taku hrcku na ruke,ale neboli,spominala som to lekarke aj ukazovala a nic na to nepovedala...ale chapem ta,ze sa nad tym zamyslas...mne to tiez jeden cas nedalo pokoja a hlavne vtedy,ked som bola slaba a ruka ma bolela v tom mieste...a jednu vec nechapem uz vobec ako stale davaju reklami a upozornuju ludi,ze ked si nahmataju hrcku,tak maju s tym ist k lekarovi a ked to urobi clovek tak sa nic nedeje...a potom zasa,ze sa ludia nestaraju o svoje zdravie...je to tazke...chod k lekarke a budes mudrejsi...mozno nie je to nic vazne...
jemu zmizla hrcka pod pazuchou...nie hrcka medzi rebrami...
sak si napisal, ze hrcka zmizla, tak co tu riesis?
no co nikto neporadi?