cawte, moj dnesny problem je ze ma bolelo medzi rebrami asi 4 dni a potom ked som dal ruku do jednej polohy som zisitl ze tam je bolestiva hrcka , je to naboku asi vo vyske prsa ale na boku ne na prse...je pohybliva a je schovana medzi rebrami boli len ked sa jej dotkem alebo zrobim pohyb ruky..teraz ci nahodou nieco z toho nemoze mat s tym suvis : v hrdle mam dve bacili na ktore sa liecim antibiotikami a koli tomu mam na krku vacsie uzliny a este som bol u doktorky z hrcou pod pazuchou ale povedala ze to od holenia a hrca nakoniec zmizla
som muz a hrcka ma velkost asi , 7x7 milimerov
hrcka
a vies o tom,ze odrazu nesmies drasticky cvicit,ze si mozes tym ublizit?mozno fakt je to s cvicenia...
moze byt,ze je to aj s toho...ze si narusil nejaky sval atd.vies ono tazko takto radit cez PC...ja by som na tvojom mieste sla k lekarke a hotovo,ale moze to byt s posilovania...
mno taze tvoj nazor je ze nic netreba zanedbat , ale nemsliet hned na najorsie?..a tak ma napadlo nemoze to fakt byt od posilnovania? dlho som nevyknaval ziadnu cinnost fyzicku a potom som siel do posilky a som mal kusa svalovku..este troska citim ze ma bolia svaly a myslim ze aj odvtedy mam tu hrcku co boli
aha...moj otec stale zomieral po opici a tiez je tu este do dnes a zdravsi ako ja....:0)))))......a ja vobec nepijem....:0((((......
ta vies ja sa strasne suzujem a pozorujem :) ked mi nieco je .... to mam po otcovi..ten si vzdy nieco nahmatal a hovoril ze on uz ma rakovinu ze mu konec ale je tu dodnes a ma 52 rokov :)a hned myslim na najhorsie preto neidem vonku
a tak ta to az boli,ze nemozes ist von?ved mozno vonku by si na to zabudol medzi kamaratmi...
ale tak vam poviem..mam pocit ze ma to boli menej ako pred 2 dnami
joj paneboze taka blbost nech to uz dajak zmizne a chcem si uzivat prazdniny , koli tomu so uz 3 dni doma
tak to uz zalezi len na tebe ako sa rozhodnes...pprajem ti vela stastia,aby ti ta hrcka zmizla cim skor,a mal si tak beztarostne prazdniny...
dobre si pocul, rakovina v prvych stadiach neboli...ja som rozmyslala, ci to nie je svalovec, ten sa zapuzdri v cvaloch a skalcifikuje a byva to aj bolestive, ale mal by si aj plno inych priznakov .. ak ti to nezmizne a stale to bude citlive, skoc preistotu k lekarke..lepsie skor, ako neskoro