Vsetkych vas zdravym. Mam takyto problem. Prednedavnom mi zistili, ze mam zlcnik plny bahna ba mozno aj kamene uz mam ale o to mi nejde. Pocas liecby na ten zlcnik som zacal pocitovat taky ako keby vnutorny neklud alebo tlak na pri srdci, teda aspon myslim, ze tam je srdce kde ma to tlaci a odvtedy aj ked som v klude citim ako mi bije srdce a je mi to neprijemne. Vysoky tlak nemam, bol som u kardiologa, srdce chore nemam. Robili mi aj dva krat ekg a nic nenasli cize tam chyba asi nebude. Kardiologicka mi povedala, ze to bude psychickeho razu , ze srdce mam v pohode. Mam z toho strach a uz som z toho psychicky unaveny. Rozmyslam nad tym, ze zajdem psychologovi sak za to nic nedam. Mate aj vy niekto podobne problemy?
Psychika?
uz si sa poradil z RNG?
Prave som si precital papier od kardiologa a napisal mi diagnozu, ze neurocyrkulacna astonia ci tak nejak. Neviete co to presne je?
takze aj ja ti dam svoj a ak budes chciet tak kedy kolvek napis...Ma_Se@centrum.sk zatial sa maj krasne idem pozerat na Ruzovu zahradu...pa
piccolo@centrum.sk
a nebolo by lepsia na mail,lebo ja na pokec moc nechodim odkedy som zacala pracovat....
Napis mi na pokeci. Nick piccolo001. Lebo vidim, ze takto rozpravat o tom docela pomaha.
nemam,ale mam len na pokeci nick,alebo mail...
Inac Majka icq alebo take nieco nemas?
jasne,tak vela stastia...
Dakujem vam vsetkym. Ked tam zajdem asi tak najskor buduci tyzden vam dam vediet ako som dopadol.