Vsetkych vas zdravym. Mam takyto problem. Prednedavnom mi zistili, ze mam zlcnik plny bahna ba mozno aj kamene uz mam ale o to mi nejde. Pocas liecby na ten zlcnik som zacal pocitovat taky ako keby vnutorny neklud alebo tlak na pri srdci, teda aspon myslim, ze tam je srdce kde ma to tlaci a odvtedy aj ked som v klude citim ako mi bije srdce a je mi to neprijemne. Vysoky tlak nemam, bol som u kardiologa, srdce chore nemam. Robili mi aj dva krat ekg a nic nenasli cize tam chyba asi nebude. Kardiologicka mi povedala, ze to bude psychickeho razu , ze srdce mam v pohode. Mam z toho strach a uz som z toho psychicky unaveny. Rozmyslam nad tym, ze zajdem psychologovi sak za to nic nedam. Mate aj vy niekto podobne problemy?
Psychika?
ako dlho mas tie problemy?.. nie nahodou pol roka? :D
Ok tak ja pojdem tomu psychologovi. Nic za to nedam a hamba to rozhodne nie je.
Môj syn mával takéto búšenie, stále sme volali pohotovosť, ťažko sa mu dýchalo, studený pot, atď. Vždy mu pichli na ukľudnenie, niekedy ostal na pozorovaní na internom. Je to psychického pôvodu, takže rozhodne navštív psychológa, dnes už každý tam chodí a to nie je hanba. Aj syn užíva lieky a je mu lepšie a je vyrovnanejší!Aj on mal na pracovisku stresy. Zmenil aj zamestnanie. Aby som nezariekla, je to už OK.
Zamilovany som uz pol roka :D. No hej aj ja ked pohnem to rukou to prejde. Ja sa hlavne bojim, ze mam nieco zo srdcom atd. atd. atd.
nie si zamilovany? :) .. to mava vselijake prejavy :P ... take kvazy budenie srdca v ruke, alebo na vselijakych miestach, toje normal, to som mavala aj ja, vselikde dokonca ja v pate, ale vzdy to po par sekundac preslo...
No mna sa pytala kardiologicka, ze ci mavam hnacku ja, ze no v poslednom case dost krat. Tak ona na to, ze to bude nervozita.
No vlastne bolesti nemam ziadne. Ako najviac to citim ked si idem lahnut. Ako citim, ze mi bije srdce ako hej citi to kazdy ale nie tak, ze si to uvedomuje ked vazne nechce. Proste je to take divne. Ako niekedy to aj prejde do busenia ked sa niecoho zlaknem alebo tak. Proste symptomy su ako keby som mal vysoky tlak. Ze citis, ze bije srdce aj v ruke alebo tak. Lenze ja nemam vysoky tlak. Ja som uz aj zamyslal nad takou moznostou, ze uz moje podvedomie to bere ako hotovu vec, ze chcem citit, ze to srdce bije tak to aj tak je no.
vpodstate ku tomu lieku nie su ziadne vazne kontraindikacie... kedy mavas tie bolesti, tlak pri srdci, ci ako si to vlastne nazval... mavas aj ine problemy?
Mariaa, konečne som ťa našla, tak ty nespíš?
Písala som ti a stále sa mi to vracia.Aj adresa je už dobre. 3.7. môžeš prísť?!
No nic som tam take nenasiel.