Ženský metabolizmus po 40tke - ako ho zvýšiť?

kavicka

velmi laicky:
Kava sposobuje okyslenie organizmu. Aby si to organizmus vyrovnal naspat k neutralnemu, tak potrebuje mineraly dostat do krvy. A tieto mineraly napr. i vapnik musi vytiahnut z kosti .
preto sa hovori, ze kava je zlodej vapnika alebo mineralov.

kamoska

ja jedávam 5 x denne, pijem vela vody odjakživa, ale teraz navyše aj pol litra kavy denne. Takže s tým mám prestať? Ja som si totiž myslela, že káva zaháňa hlad a štartuje metabolizmus....a DAMIAN, kde sa dá kúpiť ten panreatin a bromelain? A enzímy sa dajú získať len zo suroej zeleniny? Nie sú na to nejaké tabletky?

damian

Pri dnesnej zindustrializovanej strave maju zeny rozbalansovane hormony. Treba upravit stravu. Dolezite pre metabolizmus a pre jeho znovunastartovanie je adekvatny az zvyseny prijem enzymov. Vo varenej strabe su enzymy znicene. Ak clovek nema dostatok enzymov, vysledkom je choroba a rychle starnutie. Dobre je doplnat panreatin a bromelain aspon.

[zruseny12]

Damian,mas pravdu...toto ma vobec nenapadlo/a vedela som to/...ale ked po kave vypije pohar vody tak nic sa nedeje...viem,ze aj odobera vapnik kofein....ale sak jedna kava,by nemala az tak skodit,co povies?

iva20

na nastartovanie metabolizmu je vhodne jest casto a v malych davkach, skus jest tak kazde 2-3 hodinky... a pi vela vody...

damian

Mariaaaaaaa, dostanes vyprask pockaj. Toto su sprisahanecke teorie. Kava pre zeni po 40 je este vacsia pohroma ako pre mladsie zeny. Vplyva na hormonalnu nerovnovahu estrogenu/progesteronu.

[zruseny12]

pred jedenim vypit kavu...to nastartuje metabolizmus....alebo dnes som prave citala cvik na lenive creva a na zrychlenie metabolizmu je tiez....