Neviete niekto ako môžem zvýšiť obrátky môjho metabolizmu, teda ženy po 40tke?? Vidím to na sebe, že jedávam stále menej a pritom stále priberám, napriek tomu , že športujem.
Ženský metabolizmus po 40tke - ako ho zvýšiť?
duna ja s tymi nervami nesuhlasim,ze su v pohode ked su obalene tukom...podla mna je to blud,co sa hovori..prepac...
Ja som chudla celý život, a následne priberala. Teraz pred vianocami som schudla na vytúžených 69 30-dňovou diétou, je fakt dobrá. Ale vždy po prechode na moju obvyklú stravu som pribrala ešte viac. Dnes mám 79kg, výška 178, nejaký ten tukový fald. Ale zato pekne guľatý zadok a väčšie prsia. Nervy obalené tukom sa cítia oveľa lepšie. Káva mi dodáva potrebnú energiu a som po dlhých rokoch depresií zase v pohode.
na stranke co som pisala najdes vsetko, ja si uz tie cisla nepamatam, najdes aj kalkulacku na prepocet skonzumovanych kalorii a aj vyzivnych latok, napr. tu: -odkaz odstránený-
naozaj je tam vsetko co potrebujes :)
okrem ineho aj kopec navzajom sa povzbudzujucich prevazne kociek, mnohe z nich su silnou motivaciou pre ostatne, nevahaj a nakukni do fora
-odkaz odstránený-
...no nie hned cviky ale najprv clanky a tam si zasa tuknes na co chces a tam sa potom zobrazia cviky a rady....
na www.novycasprezeny.sk do vyhl.si daj pilatess/alebo ako sa pise/a tam by sa mali zobrazit nejake cviky...
rada by som sa dostalal k nejakej rozumnej zostave cvikov...skusala som si vytvorit sama, ale nejaksom od toho odisla...viete o nejakom link ? alebo poradite?
skusala si vazit vsetko co zjes, pocitat kalorie a kontrolujes si vyvazenost prijmu bielkovin, tukov, sacharidov?
jedavas pravidelne? mas nejaky aktivny pohyb?