Ženský metabolizmus po 40tke - ako ho zvýšiť?

rencaa

nepises nic o tukoch. ja sa v pouzivani neobedzujem.. robim skoro vsetko na olivovom oleji.. a vela vody? ja som tych 8 tyzdnov vypila aj 3-4l.
tazko takto par slovami. ale niekde je isto chyba. skus pozriet par nametov na -odkaz odstránený-

[zruseny12]

duna7,tak preco nie,vapnik si potom dodaj nejakymi potravinami,ved co je to za zivot ked clovek chodi ako matoha...poznam to...a ked zacne boliet hlava...:0((((....nic moc...

kamoska

Renca, ja jem uz asi 6 rokov iba kuracie maso bez koze, vacsinou iba prsia,malokedy zemiaky, tyzu vobec, zeleniny vela , ovocie pomenej, sladkosti - tak jedna horalka tyzdenne, pijem vela vody, vela kavy, cerverňne vino raz za mesiac, cvicim a stale mam 100 kil

duna7

Ja mám 44, nízky tlak a silnú osteoporózu. Doteraz som chodila ako mátoha. Odkedy vypijem denne tri kávy - smrťáky, naštartuje ma to a mám aj lepšiu náladu. Takže piť či nepiť? (kávu)

[zruseny12]

nie samotna kava,ale kofein v kave odobera vapnik z tela/aj sladkosti.../ale zasa kava ma aj pozitivne veci...takze je na kazdom ako sa rozhodne...ja napr.mam problem rednu mi kosti,ale si neviem predstavit nepit kavu...lebo by mi hlavu rozbilo od nizkeho tlaku,napr.aj dnes som bola na odbery a na lacno az teraz si davam kavu,ale uz mi ide hlavu roztrhat a ked ju vypijem bude ok...takze i ked viem,ze mi odobera vapnik tak jednu kavu po pripade dva kavy za den znesiem...a vapnik si dodam potravinami nejakymi...co by to bol za zivot...ja mam 40-dcat a nemam problem s postavou...kedy som mala take vyborne zdravie ako postavu...:0((((....

rencaa

ja mam 47, a schudla som 8 kg za 2 mesiace, jem vela zeleniny, menej priloh, vylucila som maso br a hov, jedavam len ryby a sem tak hydinu. a treba pit vela vody, kazdu hodinu 2dcl cistej vody.

aneta123

Inak kamoska podobny problem mam aj ja.napriek tomu ze jem podststne menej,priberam.A navyse na miestach,kde som pred tym nezvykla priberat,napr.boky brucho...som zo seba nestastna.