Rozchod s priatelkou

Príspevok v téme: Rozchod s priatelkou
xmanko2

Ahojte,

asi pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka a velmi tazko to doteraz znasam. Boli sme spolu 1r 3m a do buducna som ju planoval poziadat o ruku. Rozisla sa so mnou pred skuskovym a nesmierne ma to este stale boli. Ako dovod mi povedala ze potrebuje byt sama, potrebuje viac priestoru, ze jej city nie su uz take silne... Stale ju milujem a chcel by som ju spat, ale ona nechce o novej sanci ani pocut a ja sa na nu nedokazem pozerat ako na kamaratku. Nemozem poriadne spavat, nic ma nebavi, nemam ziadne ciele, nedokazem sa sustredit ani odreagovat, nechuti mi jest, citim sa slaby, stale na nu myslim a cakam kedy sa ku sebe vratime a prebudim sa uz konecne z tejto nocnej mori, citim silne depresie a stavy uzkozti, kazdu chvilu premyslam nad samovrazdou, utapam sa v alkohole ... Neviem co dalej robit. Vyrozpravanie sa priatelom a rodine mi nepomaha. Co mam robit ked ju stale milujem ?

xmanko2

jasne

jasne kamos, vsetky sme take. aj ta tvoja byvala ta urcite nechala koli bohacovi co? preto to tak doverne poznas :)) jaj boze, keby hlupost kvitla, si sama ruzicka :))

kamos

Asi zbalila nejakeho bohateho kolika. Skus mu dat do drzky a priatelka bude zase s tebou sustit. Niektore zeny su uz take. Idu tam, kde citia prachy, a nechaju sa vydrziavat.

rodrigez

Karol... no ak neklape sexualne spoluzitie, je to zle. Podla mna jeden z najcastejsich dovodov nevery, resp. krachu vstahu.
Ja si myslim ze sex je 96% vstahu... ak to v nom neklape, je takmer iste ze ti slepiska skoci po inej dazdovke... Rovnako to funguje aj naopak... to co nemas u seba, hladas inde... Ale ako tu uz ktosi pisal, pokial tvoja partnerka nebude mat rada sex, resp. ho nebude potrebovat, mas vyhrate. Aj ked neviem ci by som to osobne bral ako vyhru. Myslim ze ani nepoznam zenu, ktora by sex nepotrebovala... aspon raz za cas potrebuje uletiet. Skor si myslim ze zmen nieco v zivote, podla mna sa ti chut na sex objavi sama... Nie je ten problem skor sposobeny niecim inym? Strach zo zlihania, nejaka trauma, male prirodzenie a podobne?

oli

karol záleží akú potrebu sexu má tvoja partnerka. Pokiaľ jej chýba tak môže to byť dôvod na krach vzťahu. Iste sú aj ženy ktoré potrebujú menej sexu, ale ktovie, ak si nájdeš sexuálne veľmi príťažlivú partnerku, tak možno neodoláš.

karol

mam dotaz.
tiez som v tejto podobnej situacii po troch rokoch vztahu (mojom prvom)...
Myslite si, ze sex nevyhnutne patri do vztahu a moze byt nedostatok tejto cinnosti dovod na krach vztahu?
Osobne ma sex nejako nezaujima a nieje to prioritou mojho zivota, mam vobec sancu niekedy v zivote najst zenu, ktora by mala pre mna idealne vlastnosti a bola by ochotna zit s chlapom, ktoreho sex nezaujima a stacilo by to sem tam obcas?

(ospravedlnujem sa, aktento moj prispevok vyznie divne, no skuste mi dat nejake slovo, nazor...dik

robo:)))))

No co ti poviem, to prejde, presne to iste som prezil aj ja... budes par mesiacov nalozeny v chlaste ale po takom pol roku (zhruba) to zacne prechadzat. Najlepsie sa vsak klin klinom vybija... mne pomohla jedna super vysokoskolacka co tu prazdninovala... najdi si niekoho, s kym pozurujes, zabavis sa, uzijes si... proste zacni riesit nieco ine... skusa pozriet okolo seba, tolko bab tu beha vsade... a ak sa na teba vykaslala, tak nech sa robi sama... vyser sa na nu, mas predsa nejaku hrdost, tak nedoliezaj. Klofni mladsiu, krajsiu, stavnatejsiu a mas pohodu... trochu sa s nou pobav a ked nepomoze jedna, pories zasa inu... po par znamostiach si na byvalu ani nevspomenies a budes pripraveny sa znova zamilovat...

agina

jaaaaaj, nieco podobne sa mne stalo pred maturitami....A to som sa rozisla s chalanom, s ktorym som chodila 4 roky!!!! Az po case mozno zistis, ze to pre nieco malo byt a ze to bolo tak najlepsie, lebo po case stretnes urcite tu pravu.Ja som stretla na vyske toho praveho, sme zobrati, byvame spolu a cakame babatko.Takze vsetko zle je na nieco dobre.

kimka

Kazdy zazijeme vo svojom zivote lasku i sklamanie. Ja som zazila dva take dlhsie vztahy, ale az v tomto tretom,sme spolu uz sedem rokov, som pochopila, co znamena skutocne milovat a co je naozaj ta prava laska. Takze nezufaj a mozno najdes tu naozajstnu pravu lasku, ktora na teba niekde caka.

suedenim

Kazdy z nas to uz prezil a vzdy to boli,ale zarucene to aj vzdy prejde. Kazdy vztah nesie riziko,ze raz skonci,taky je zivot. A ten co skoncil skonci,lebo mal skoncit. Caka ta nieco lepsie. Hlavu hore,bude dobre..Prezili sme to my,prezijes to aj ty:)))