Rozchod s priatelkou

Príspevok v téme: Rozchod s priatelkou
xmanko2

Ahojte,

asi pred mesiacom sa so mnou rozisla priatelka a velmi tazko to doteraz znasam. Boli sme spolu 1r 3m a do buducna som ju planoval poziadat o ruku. Rozisla sa so mnou pred skuskovym a nesmierne ma to este stale boli. Ako dovod mi povedala ze potrebuje byt sama, potrebuje viac priestoru, ze jej city nie su uz take silne... Stale ju milujem a chcel by som ju spat, ale ona nechce o novej sanci ani pocut a ja sa na nu nedokazem pozerat ako na kamaratku. Nemozem poriadne spavat, nic ma nebavi, nemam ziadne ciele, nedokazem sa sustredit ani odreagovat, nechuti mi jest, citim sa slaby, stale na nu myslim a cakam kedy sa ku sebe vratime a prebudim sa uz konecne z tejto nocnej mori, citim silne depresie a stavy uzkozti, kazdu chvilu premyslam nad samovrazdou, utapam sa v alkohole ... Neviem co dalej robit. Vyrozpravanie sa priatelom a rodine mi nepomaha. Co mam robit ked ju stale milujem ?

xmanko2

metriix

je tazke sa s niekým rozísť ale je to laksie ked jedna strana ublizi ale ja som sa rozisiel s priatelkou akurad vcera nesmierne ju lubim a ona lubi mna ale problemy ake medzi nami vznikli sa tahaju uz vyse roka a stupnovali sa obaja sme skusali hadam mozne aj nemozne ale ako by sme nastupili do obaja na iny smer. Lubime sa ale nenasli sme východisko teraz mi je strasne zle nemam chut zit a jej je asi minimalne tak isto ale nevidim východisko s danej situacie iba rozchod. je to paradox aky vie byt zivot zvlastny stretnete tu najuzasnejsiu osobu na svete a musite jej povedat po troch rokoch zbohom len preto ze ste si prestali rozumiet laska a srdce ostalo verne ale rozum to zablokoval asi je to pravda co sa hovorí bud rozum alebo laska nikdy oboje naraz.

zivot je nevyspitatelna velicina a laska je hlboka studna ktorej sa vzdy dostanete na dno:(

xmanko2

ahojte vsetci. citim sa lepsie aj ked stale to nie je ono. obcas mavam este stavy ked myslim na to co bolo a co mohlo byt avsak uz nic nebude lebo to co mi spravila byvala uz nikdy vymazat nepojde... chcel by som napisat nejake ponaucenie aby ste sa aj vy ostatni podobne nepopalili avsak nic ma nenapada. asi len to ze opatrnosti nie je nikdy dost. a ked sa uz nahodou zamilujete a myslite to uprimne a zo srdca vtedy budte este viac opatrny a pokuste sa vytvorit si ochranny stit pretoze vtedy ste najzranitelnejsi najma zo strany partnera...

cibulka

asi sa aj ja rozchadzam s frajerom.
dneska sme si pisali a on chce aby som prisla ja ale ja epridem lebo vzdy chodim ja a ja vzdy ustupim a tak som chcela aby prisiel on..a dneska sme si pisali o tom a on ze uz nech mu nepisem lebo ze sa viacej hadame a zemu to lezei na nervy.

xmanko2

co sa tyka toho cisla ja by som to v zivote nespravil co sa tyka toho vztahu tak som pren robil nesmierne vela a vsetko myslel uprimne a zo srdca... chcel som jej po tejto sobotnej skusenosti napisat/zavolat a povedat si co si o tom vsetkom myslim a najma o nej aka je falosna ku--- ako dokazala tak dlho hrat rolu inej ten rozchod jej dovody atd... ale kaslem uz na nu... odhovorili ma kamaratky a kamarati a aj vy aby som to nerobil... zial neskoro som zistil ze tato osoba mi za to nestoji je pod moju uroven a po tomto sa mi aj nesmierne zhnusila a budem rad ked ju uz v zivote nestretnem

dada

Nie som najmudrejsia, ale myslim si, ze zivot je aj o tom co sa ti prave prihodilo..jedno velke sklamanie sa v laske ...
A ver, ze co ta nezabije, to ta posilni...
Teba tato bolest posunie dopredu, ale tvoju byvalku urcite nie ...
Prezi si svoju bolest.. ale bud nad vecou.. laska je uzasna, ale niekedy boli...a kurevsky :-))) sorry za vyraz

Krasny dnik :-)

bambina

netrap sa, kasli na to, aspon vies ako to je. a inak nemyslim si, ze je normalne ked niekto rozdava svoje cislo po diskoteke, ked ma vztah. apson teda mna by sa to dotklo. a ty by si to jej tiez urcite nebol byval spravil, nie? mam pocit, ze si dost vela robil pre vas vztah, ale asi to nebola ta prava laska.

xmanko2

ahojte rad by som sa s vami podelil o moju vcerajsiu skusenost (vlastne dnesnu pretoze sa mi to stalo rano okolo 5tej ked som sa vracal z mesta) v mlynskej som stretol byvalu s nejakym cernoskom (nie som rasista mam vela ,,farebnych'' kamosov to len tak :) )(mam pocit ze sa s nim ku koncu vztahu zoznamila (inak ked bola opita na diskoteke s babami aj pocas vztahu dala par chalanom cislo co ma spociatku sralo ale potom som to zobral sportovo lebo mi povedala ze to boli len tanecny partaci tak som nemal dovod jej neverit vsak som ju miloval predsa) ale neprezradila mi to) no a ona ma zbadala ako prva a v momente otocila hlavu ako keby nic aby som si ich nevsimol normalne som nechapal ale po par krokoch som ju pozdravil ved co ,,ahoj slavka'' po tomto mojom pozdrave sa zahanbene otocila a odzdravila... nevedel som co si mam o tom mysliet ale strasne divne mi to prislo a aj trochu do smiechu... rozisli sme sa 23.5.08 a jej hlavne argumenty boli aj take ze potrebuje priestor cas na seba ze nema chut na ziadny vztah ze potrebuje byt sama... strasne funny mi to prislo najma v tom ako sa otocila aby som si ju nevsimol :D zeby jej stacil cas na seba mesiac a nieco? mozno ani nebola vobec sama bol v tom ten chalanisko? co to nepovedala rovno ale radsej mi kaleraby narozpravala? nechapem... ten vztah a lasku k nej som vzdy myslel uprimne a z celeho srdca som ju miloval prislo mi to opat vsetko luto poriadne som ani nespal a rozmyslal... ale nech jej je dobre ma co si vybrala hlavne ze je daleko odomna a dufam ze sa uz nikdy neuvidime

bambina

Aj ja ti gratulujem! Tvoj posledny prispevok sa mi zda taky optimistickejsi, takze si na tom asi o kusok lepsie. to je super. len tak dalej, ono to casom prejde, stretnes novu lasku, mozno uplne necakane. drz sa, cau!