Ahojte všetci ktorí statočne držíte diétu. Chcem sa poradit s niekým kto držal 90 dňovú rozlišovaciu diétu dalej 90dňovka. Ja mám za sebou 23 dní a som nešťastná, pretože som schudla až po 21 dni a to iba 1 kg. Nemôžem povedat, že to dodržujem absolutne, ale snažím sa , jem iba predpísané jedlá v skupine a dni si nezamienam. Okrem toho že som neschudla objavili sa mi aj problémi s vyprázdňovaním-zápcha ktoré som doteraz nemala. K tomu sa mi objavil veľmi nepekný ludovo povedaný opar na dolnej pere. V prvých dňoch som diétu zvládala celkom dobre, no teraz mám veľmi často pocit hladu, vyslovene bolenie žalúdka od hladu. Pažravé chute sú tiež ale snažím sa ovládať. Okrem úpravy stravy som pridala aj pohyb, snažím sa každý deň,okrem vitamínových, bicyklovať 30 min a 3x15 brušáky , alebo 30 min intenzívnej chodze vonku. Ak máte niekto podobné skúsenosti ozvite sa alebo ak máte chuť ma podporiť budem sa tešiť na každú Vašu radu alebo pripomienku. Pekný deň.
90 dňová diéta
baby ja som schudla za prvych 10dni 5kg,potom sa to zastavilo teraz som 6tyžden a mam o kilo dole takže spolu 6kg dole aj lekari hovoria ze telo prestane chudnut tak na tyzden a potom sa nastartuje na spal.tukov seril a kolko meriaš čim bližšie si k svojej vahe tym to pojde pomalsie dodrzumjes aj cas stravovania ako ma byt lebo ja nebyvam hladna iba cez ovocny trochu ranajky 8.00 desiata 10.00ak sa podary alebo som moc hladna a o 12.00obed vecera o 18.00-19.00aby som vecer neumrela od hladu a priznam sa dakedy porusim ale len ked tak koleckom salami aj to ked som medzi ranajkami a obedom a nedostanem sa na desiatu robim v udeninach.držim palce
tak jablonka ja sa vážim aj ráno, aj večer. ráno budem mať ešte menej.
vecer je zbytocne vazit sa. pri akomkolvek merani je najdolezitejsie zachovat spravne podmienky merania. aby boli vysledky porovnatelne, treba sa vazit vzdy za rovnakych podmienok. pri merani hmotnosti je idealne RANO, NALACNO, PO TOALETE. uz len pohar vody v zaludku prida cca 200 gramov na vahe.
majka, mne ukazuje presne. keď teda chceš, tak si kúp takú, možno ťa aj každých 100gramov dole povzbudí. teraz večer mám 55,6kg, zasa som išla dole.
mam zatial vahu, ktora mi ukazuje vahu vo forme: 70,5 kg, 71, 71,5... proste tie presne desatinky gramov mi neukazuje. a chcem si kupit koncom mesiaca tu presnejsiu. som nervozna, ked vidim, ze som z toho pol kila neschudla a pri tom mozem mat dole par gramov.
majka ja som tiež nikdy nevydržala. každý deň som sa vážila ráno a večer.
no ja ju drzim uz 6. den a zatial som rano mala dole 2 kg. moja zaciatocna vaha pri vyske 178 bola 79,5 a rano som mala 77,5. viem, ze kazdy den by som sa vazit nemala, ale ta mozem ja za to? :o)
No ja som len zvedava ci sa mne s toutou dietou podari schudnut aspon nieco...