90 dňová diéta

Príspevok v téme: 90 dňová diéta
sheryl

Ahojte všetci ktorí statočne držíte diétu. Chcem sa poradit s niekým kto držal 90 dňovú rozlišovaciu diétu dalej 90dňovka. Ja mám za sebou 23 dní a som nešťastná, pretože som schudla až po 21 dni a to iba 1 kg. Nemôžem povedat, že to dodržujem absolutne, ale snažím sa , jem iba predpísané jedlá v skupine a dni si nezamienam. Okrem toho že som neschudla objavili sa mi aj problémi s vyprázdňovaním-zápcha ktoré som doteraz nemala. K tomu sa mi objavil veľmi nepekný ludovo povedaný opar na dolnej pere. V prvých dňoch som diétu zvládala celkom dobre, no teraz mám veľmi často pocit hladu, vyslovene bolenie žalúdka od hladu. Pažravé chute sú tiež ale snažím sa ovládať. Okrem úpravy stravy som pridala aj pohyb, snažím sa každý deň,okrem vitamínových, bicyklovať 30 min a 3x15 brušáky , alebo 30 min intenzívnej chodze vonku. Ak máte niekto podobné skúsenosti ozvite sa alebo ak máte chuť ma podporiť budem sa tešiť na každú Vašu radu alebo pripomienku. Pekný deň.

sheryl

Dakujem za odpoved lucky a barbinka.
čo by somnou mohlo byt ja si myslím že opar mám z oslabenej imunity . Ja tiež nemám velkú nadváhu pri ýške 155 cm mám váhu 64 vlastne teraz 63 kg, potešilo by ma zhodit takých 5-8 kg ale ked mi to pojde takto pomaly tak asi nevydržím, mám 37 rokov a stres mám tak normálka nič čo by sa nedalo zvládnuť a myslím že som aj dosť pohodáčka ale ja som asi vela očakávala d tejto diéty, pretože poznám baby ktoré v prvé dni mali hned dole 3-4 kg potom im to zastalo. pred pár rokmi som držala oddelenú stravu a išli mi kilá lašie dolu preto som si myslela že táto diéta je prísnejšia ako oddelená strava a že mi to pojde lepšie.lucky daj zajtra vediet kolko si zhodila vo fitku makaš kolko?

lucky

Ahoj Sheryl, ja mam za sebou 29 dni, teda dnes mam prave 1x vodny den. tiez sa mi zo zaciatku zdalo ze nechudnem, ale myslim ze nejake kila sli dolu, zajtra sa odvazim. ja som ale spokojna, aj ked to nebude vela, pri radikalnom ubytku vahy hrozi tak ci tak jo-jo efekt, ja tiez cvicim, chodim 4-5x do tyzdna do fitneska. tie problemy so zapchou budu podla mna z ineho dovodu, ja mam s tym tiez dost problemy, ale odkedy som na 90dnovke tak sa mi to naopak zlepsilo. nemas napriklad stres? u mna sa to vzdy zhorsi ked mam stres. zelam pekny vecer pa pa pa

barbinka

sheryl, no ja ju držím už dva mesiace a už aj ovocné dni vynechávama zamieňam si dni a mám dole 5,7kg. len ja som chudla z váhy 61,7kg. teraz mám 66,0kg. buď si robila niečo zlé, alebo možno niečo nie je s tebou v poriadku. zápchu nemáš mať pre čo z tejto diéty. a ten opar bude tiež z niečoho iného.