Chcem zomriet. Uz nechcem zit. Teraz za mna nehovori depresia. Praveze mam celkom neutralnu naladu. Ale ked sa na zivot tak pozriem, tak mi pripada velmi zbytocny. Len zabijanie casu. Nic pre mna nie je zaujimave, cenne, bolestive. Dala som si dole okuliare a vidim svet tak ako je. Naco tu mam byt? Mozno mi napisete, ze kazdy tu ma nejake poslanie. Ale mne to je dost jedno. Nechcem tu byt. Vsetko mi je lahostajne. Bezvychodiskovost ani neviem odkial.
----------------
Detailne popísaná choroba "Depresia" www.zdravie.sk
Telefonické linky pomoci - www.zdravie.sk
Nemam depresiu a predsa chcem zomriet
Denzl,gatky menit nemusime,uz to uschlo,bude to dobre ,uz si necvrknem,slubujem.....
no je to velmi zaujimave, ...
TAK tak pis ,ci si uz obalena v pavucej sieti??????
Mam pocit,ze madarsky gulas je nic oproti tejto debate:DDD
WSJGJFGFHGF- tak ale brrr:))
Tak teraz mi povedz,ze kedy ti vymenim gatky:))
Dohoda je dohoda:P
tak napriklad uz len to ze sa pitas co je take smiesne,proste to tu citam a do toho pisem a mam s toho Gulasovu polievku,na niektore otazky proste odpoviem niekomu uplne inemu.Takto sa to neda opisat ze comu sa smejem ale garantujem ti ze mi stoho az slzy vleteli do oka. :)))))
Sisa, ved sa pokojne pridaj, to je na depky to najlepsie, aby bolo veselo. Ozaj neskusala si psylium, alebo iny detox na to akne?
hej Denzl nemusis sa stale ospravedlnovat,ved ja tiez niekedy nechapem,ked mi niekto nieco napise az potom mi to dojde a to si ani nesedim na kablu:)))))))))))
a teraz som sa ja zamotkala, ...
WSJGJFGFHG-kludne ti ich vymenim,len mi prezred co take je smiesne:)))