Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prosíííím pomožte!!!!:(.....

Príspevok v téme: Prosíííím pomožte!!!!:(.....
zufala

Ahojte.Mám taký problém.zničoho nič ma začala stráášne svrbiet pošva...a aj pálit kúsok....je to strašné,trvá to tri dni,zo začiatku som dufala že to len tak prejde ale nic..v noci je to neznesitelné vkuse sa budím na svrbenie neobsedim na jednom mieste...a mám také malilinké hrudky,akoby výtok...Neviem čo robit:(strašne sa bojím ist ku gynekologovi.a keby aj idem,mozem tam íst prvý krát sama?ked mám len 14??a mohla by som íst s kamarátkou?ja už fakt neviem čo robit:/a nejaké domáce tipy čo by na to zabralo?
dakujeeem:(

ahooj

ja som tam bola asi pred pol rokom.dal mi vagin.krem a tak.na cas to pomohlo.no znovu mam vytok.taky priesvitny.a neviem co to moze byt..a myslim ze vyplachy mooc nepomahaju.len problem je v tom.ze neviem ako to mam povedat mamine,,vobec sa o takych veciach nebavime..diki

ahooj:)

inak chod na tu gyndu.povedz kamoske.moze pockat na teba v cakarni.aj ja mam take problemy.mala som nieco podobne.sla som ku gynek.ale znova sa mi to vratilo.a mam vytok.a bojim sa ist ku gyn.aby ma nevyhresil.tak neviem..no drzim palce

mirka 23

No tak z tej plavárne to môže byť. Dávaj si tiež pozor na to, aby si sa utierala po sprche svojim uterákom, lebo tak sa to dá tiež preniesť. No a samozrejme sa neumývaj tam dole sprchovým gélom.

Súcitím s tebou, lebo viem aké to je nepríjemné.

zufala

mirka23,
no tak ano pohlavne zatial este nezijem aj to len vdaka mojmu zdravemu rozumu:D...
fakt netusim z coho som to mohla chytit,vcera som bola na plavarni,mozno tam,alebo z pradla ak.....no tak hej asi mala a uz to vie ale nemienim to viac rozoberat..aj ked ona uz teraz chce...

mirka 23

Zufalá, ja mám asi podobný vzťah s mamou ako ty, o mojej menštruácii sa dozvedela po pol roku a k lekárke som tiež išla sama, a bolo to v pohode.
Tiež som si prešla cez všelijaké infekcie. Občas to zastihne každú ženu, ale domáce lieky nepomôžu. A keďže si našla doma Canesten tak s tým mala problém asi aj tvoja mama.
Inak, nevieš z čoho si to chytila? predpokladám že ešte pohlavne nežiješ.

gaba

Nerob voloviny, choď normálne k doktorovi, takých má každý deň päť, nebudeš nič zvláštne.Na domáce recepty sa nespoliehaj, ešte si niečo horšie privedieš navyše a práve to budeš ťažko doktorovi vysvetľovať. Skoro každá žena to má aspoň raz v živote. Nič zlého neurobíš ak si v lekárni kúpiš hypermangán /asi za 30 korún/ dáš do vane za štipku akoby si posolila dve malé vajíčka na praženicu, zamiešľaj vodu, bude taká fialková a 20 minút v nej polež. Ak by si sa náhodou zafarbila aj Ty, umyješ to mydlom, nič sa nestane. Je to len dezinfekčný prostriedok, ktorý by mal byť v každej domácnosti. Zo tri razy keď sa vykúpeš, a ešte kd pôjdeš k doktorovi budeš jedna z milonov, ktorá chytila nejakého bacila ako pri chrípke. Nelám si hlavu pri chrípke si tiež nelámeš, tak čo?

zufala

mirka23
no s mamou v takychto veciach vztah je na nulovej urovni,kedze ona mi nepovedala ani o menstruacii a tychto veciach,to bolo tabu....vsetko som sa dozvedela ja...a potom ked chcela tak bolo neskoro...a nasla som doma Canesten,a aj Candibene,tak skusim najprv s tymto,a ak mi to neprejde,tak tam pojdem:)uff:)

mirka 23

Zufala, ak chceš byť zdravá, tak choď k lekárovi. Nestojí ti to za to. Môžeš mať v budúcnosti problémy, keď to nepreliečiš. Pokojne choď aj sama, alebo s kamoškou, budú milí, keď budú vidieť že si mladá. Určite tam choď a daj vedieť ako si dopadla.
Neviem akéý máš vzťah s mamou, ale na tvojom mieste by som sa poradila aj s ňou, keby moje dieťa malo takéto problémy, určite by som chcela o tom vedieť.