mne sa to totiz stalo, nedokazala som prejavit city, bala som sa ze niesom dost dobra, ze za kazdym rohom ciha nejaka lepsia... pozrela som sa do zrkadla vzdy som videla iba chyby, nikdy nic dobre... prisla som o cloveka ktoreho som neskutocne lubila, ktroy bol vlastne jednym z dovodov mojej choroby, hovorila som si preco by sa zahadzoval s takou ako som ja?... jasne schudla som, okolie na chvalilo, vsetci nadseny aka krasna kocka somna vyrastla...namiesto plnych licok som mala krasne licne kosti, namiesto brucha som mala vysportovane tehlicky, prsa som mala tiez v pohode...casom sa licne kosti zmenili na prepadliny, hrudna kost bola vyraznejsia ako prsia, na bruchu mi bolo vidiet jednotlive tehlicky ako kulturistovi, bola som sportovnina, odrazilo sa to na vykonoch, koniec.. troska..chlapec odisiel do zahranicia a po roku sa vratil, asi ma ani nespoznal, on bol moja platonicka laska clovek o ktorom som snivala ako pubertacka, snivala som o tom ze sa som mnou bude rozpravat, a teraz rozpraval, ze budem mat jeho tel. a mala som..ze mi napise a schranka bola plna jeho sms, prisiel za mnou aj ked sme prisebe nebyvali, chodil ma navstevovat, prechadzali sme sa...no ja som sa mu nikdy nedokazala skutocne pozriet do oci, povedat mu ze...ja nechem byt len kamaratka, ze ho lubim...neverila som ze on by mohol lubit mna, neslo to. pokazila som si sancu, tym ze som bola svojim sposobom uzavreta, boli temy o ktorych som rozpravat nedokazala ani nevedela ako zacat, on bol starsi a pochopila som ked sa dlhsie neozval ze ho to prestalo bavit... to bol pocit, uz je to 2 mesiace, vcera som ho videla po tych 2 mesiacoch a bolo to ako dyka v srdci...a pocit ten
ze som si ju tam vrazila sama :(((