zvyseny apetit na sex

iv

ak nechces neveru a tvoja polovicka nie je k dispozicii, tak pouzi svoju vlastnu ruku alebo vibrator....nemusi byt pri tom stale niekto.

lemonka

prosim vie mi niekto poradit ako nemam mysliet na sex??pretoze uz som ho nemala 15dni.....a dost sa to aj prejavuje...(skola rodina priatelia).....

jana98

ahojte ties by som sa rada milovala aj 7 x denne mam priatela ale on je ze ras do tyzdna no ja si to robim kasdy den aj 4 x denne a je to super ale chcela by som pociitiiiiiiiit seeeeex

24 rocna

Ahojte je zaujimave citat ako je kazdy na tom inak so sexualnym apetitom. Ja som z tych,ktori by to chceli stale ale partner sporadickejsie.Rada by som vedela ci je vobec mozne najst v tom nejaky kompromis,pretoze je to pre obidve strany miestami stresujuce.

Aria

Sasenka, tak to sme na tom podobne. Pre mna je tiez sex zalezitost, ktora by pre mna za mna vobec nemusela existovat. Neviem si s tym rady, ale snazim sa tomu nechat volny priebeh a snad to casom pride samo.

ixi

neviem o com tu tocime ved sex je super vec..ovsem ak sa urobite....a dokonca pomaha ku krase...tak dievcata a zeny robme nieco pre to aby sme sa muzom pacili cim dalej tym viac a k tomu vam pomoze sex!!ja to robim kedy je to mozne..a priatel je len rad..a ja tiez..

sašenka

Ahoj, ked vas tak čítam aspoň sa môžem aj ja vyžalovať. Mám 25 rokov určite som veľmi priťažlivá, mám nadherného chlapa s ktorym som už veľmi dlho a ja vôbec nemam chuť na sex a to nikdy. Jedine keď si trocha vypijem. Neberiem tabletky viete mi niekto poradiť?

samotqa

ja sa chranim kondomom... skusala som zistit, ci nie su kondomy aj z ineho materialu ako z latexu.... ale som sa nedopatrala... ja alergiu nemam tak neni problem... mozno by si mohla skusit cipky pharmatex... aj ked to nie je tiez 100%-na oxrana... a o pohlavnyx xorobax uz nehovorim... sice vidi sa mi, ze pred niektorymi chrani... skus si o tom nieco najst...