Dlhsi cas pozorujem na sebe zvysenu chut na sex.Moj priatel je o.k.ale akosi 2-3krat za tyzden mi nestaci.Nechcem to riesit neverou ale...su nejake lieky na potlacanie?dik
zvyseny apetit na sex
najlepsie je to odz. . .ja mam tiez velky problem,strasne mi chuti sexovat,ovela viac ako partnerovi,nerobi mi problem niekolko krat za den,ale on sa uz smeje,ze nedokazem robit a hovorit o nicom inom ako o sexe,tak sme zacali behavat,no a vzdy ked sa vratim,tak by som sa vyskriabala aj na luster,lebo on chce relax a ja zas sex...
tiez odporucam si o tom pohovorit s priatelom.vadilo by mu azda keby ste sa milovali hoci aj kazdy den?milovanie by malo byt vzajomne a vediet sa aj prisposobit.ak aj nema v tu chvilu tak velku chut,urcite ju moze vdaka tebe dostat.
Ahoj, skús sa porozprávať s priateľom a neboj sa rozhovoru, je to normálna vec. Čo sa týka nevera, tťak to určite nie, ublížite si.
Skus ako ti radili aj ostatný nejakú fyzickú aktivitu......
Co takto nahradit si to masturbaciou vecer vo vani, popr. skusit nejake hracky?
zatial nijako....mas nejaky dobry napad?
Nevera,ti skomplikuje život.Ublížiš sebe aj partnerovi.Skús si s ním o tom pokecať,možno ho to poteší a uvíta častejšie milovanie.Ak nie skús si tento svoj stav kompenzovať inými tiež príjemnými a trochu aj unavujúcimi aktivitami.Vrele odporúčam šport,najmä aerobne aktivity/beh-rýchla chôdza,plávanie,bežky.Ak nie si práve športovec ,tak si zatancuj niečo rýchle aspon 20minút.To je relax.Len pozor ,aby si náhodou nabuduce namiesto sexu nechcela tancovať.