kde si mam najst kamaratku ?

Príspevok v téme: kde si mam najst kamaratku ?
-laura-

ahojte je mi to strasne blbe ale kde si mam najst kamosku ? na disko nechodim som normalna 18 r baba ktoru zaujima plavanie a normal fitko a tak , nie som v nicom zastarala .. Problem nie je len v tom ale aj v tom ze ked som mala alebo mam kamosku ktora chodi na disko a uziva si zivot ako je v dnesnej dobe normal tak moj priatel si vzdy najde niaku vyhovorku alebo niaky minus ktory ta baba ma ... on by najradsej bol keby to bola baba s vysokou skolou a sedela doma na prdeli (nehovorim ze ma chodit po baroch) ale v ramci normy.. toto precitam neskor mojmu priatelovi ked tu bubu reakcie.. prosim vas, pointa je to ze kde si mam najst kamaratku ktora bude vyhovovat mojmu priatelovi a nebude mu vadit kazda somarina ... aj ked je to blbost , myslim si ze kamosky si mam hladat ja a nie co sa paci moju priatelovi ... dakujem

smiesne

no na tvojom mieste by som to radsej priatelovi ani nedavala citat, dobre otazky tu padli ty si hladas priatelky ci on? sa mi to zda smiesne ale nie z jeho strany ale z tej tvojej co si tu napisala, pekny vecer

-laura-

no ved to chcem aby to pochopil ze ja si chcem najst kamosku ktora bude vyhovovat mne a nie jemu... on ma vseliakych kamosov , a nikoho mu nezakazujem, som proti zakazom a je to pod moju urove a este aj na to nemam pravo.. jasne ze moze mat akych chce... ja mam kamosku a on ma predsudky voci nej ze chodilas niakym debilom ale aj na ine baby to ma ...