ahojte je mi to strasne blbe ale kde si mam najst kamosku ? na disko nechodim som normalna 18 r baba ktoru zaujima plavanie a normal fitko a tak , nie som v nicom zastarala .. Problem nie je len v tom ale aj v tom ze ked som mala alebo mam kamosku ktora chodi na disko a uziva si zivot ako je v dnesnej dobe normal tak moj priatel si vzdy najde niaku vyhovorku alebo niaky minus ktory ta baba ma ... on by najradsej bol keby to bola baba s vysokou skolou a sedela doma na prdeli (nehovorim ze ma chodit po baroch) ale v ramci normy.. toto precitam neskor mojmu priatelovi ked tu bubu reakcie.. prosim vas, pointa je to ze kde si mam najst kamaratku ktora bude vyhovovat mojmu priatelovi a nebude mu vadit kazda somarina ... aj ked je to blbost , myslim si ze kamosky si mam hladat ja a nie co sa paci moju priatelovi ... dakujem
kde si mam najst kamaratku ?
no na tvojom mieste by som to radsej priatelovi ani nedavala citat, dobre otazky tu padli ty si hladas priatelky ci on? sa mi to zda smiesne ale nie z jeho strany ale z tej tvojej co si tu napisala, pekny vecer
no ved to chcem aby to pochopil ze ja si chcem najst kamosku ktora bude vyhovovat mne a nie jemu... on ma vseliakych kamosov , a nikoho mu nezakazujem, som proti zakazom a je to pod moju urove a este aj na to nemam pravo.. jasne ze moze mat akych chce... ja mam kamosku a on ma predsudky voci nej ze chodilas niakym debilom ale aj na ine baby to ma ...
Tak kto si hlada kamaratku,ty,alebo tvoj priatel?
a on ma akych kamaratov? on moze mat akych chce?