ahojte je mi to strasne blbe ale kde si mam najst kamosku ? na disko nechodim som normalna 18 r baba ktoru zaujima plavanie a normal fitko a tak , nie som v nicom zastarala .. Problem nie je len v tom ale aj v tom ze ked som mala alebo mam kamosku ktora chodi na disko a uziva si zivot ako je v dnesnej dobe normal tak moj priatel si vzdy najde niaku vyhovorku alebo niaky minus ktory ta baba ma ... on by najradsej bol keby to bola baba s vysokou skolou a sedela doma na prdeli (nehovorim ze ma chodit po baroch) ale v ramci normy.. toto precitam neskor mojmu priatelovi ked tu bubu reakcie.. prosim vas, pointa je to ze kde si mam najst kamaratku ktora bude vyhovovat mojmu priatelovi a nebude mu vadit kazda somarina ... aj ked je to blbost , myslim si ze kamosky si mam hladat ja a nie co sa paci moju priatelovi ... dakujem
kde si mam najst kamaratku ?
a neziarli on nahodou, ze ked si najdes kamosku, budes s nou castejsie ako s nim? tak ti preventivne ohundre vsetky..
ja sa nenecham ovplyvnit, praveze cim viac mi nieco prikazuje-zakazuje tym viac to robim... pozrite, ja mma dost sebavedomia ja som s tymto chcela docielit aby si precital to, ze to nie je spravne co robi teda ze by videl ze uplne nezainteresovany clovek napise ze to je chore... ja si viem najst kamosku len na margo mojho priatela som to sem napisala ... aby sa uveomil ...
tak sa sustred viac na skolu a svoje konicky, uvidis ze sa tento problem sam poriesi,,
toto je uplne od zaciatku zle, ako to ze dovolis svojmu priatelovi aby ti kecal do toho aku mas priatelku? On ti vyslovene povie, ze si nepraje aby ste sa kamaratili? Alebo ju tak skritizuje, ze sa s nou uz nechces kamaratit? Tu asi nejde o tvojho priatela, ale o tvoje vlastne sebavedomie. Nikto ti predsa nemoze zakazat sa s niekym kamaratit. A ak ano, vymen priatela.
smiesne- aj tebe...
dr jajboli- dakujem pekne za podporu ... a nemyslim si ze je to smiesne ... chcela som to dat precitat priatelovi aby si uvedomil ze ma troska na H .. nazor... ja nie som sibnuta a nie je to o tom ze ked vyrastiem... je to o tom ze mam pocit ze som obmedzovana tymto a to je vsetko ... jaj keby si ty vedel-vedela ninik ze ake mam starosti, to neznamena ze ked mam 18 ze som niaka puberticka pipka...
Ja som si našla tu na fóre priateľky. Mám ich rada, píšeme si aj e-maily. Cítim sa tu s nimi dobre, nikomu nevadia, oni ti neuškodia, neublížia, priateľ by ich nepoznal, nevidel a na PC hádam žiarliť nebude. Nájdi si priateľku vo fitku, alebo na miestach, kam rada chodíš, aby ste mohli spolu chodiť, pretože je predpoklad, že má také záujmy ako ty. Nikdy nepozeraj na to, kto má aké vzdelanie, ale akú ma dušu. Niektorí ľudia s nižším vzdelaním sú oveľa ľudskejší a skromnejší ako tí s VŠ, ktorí sú karieristi, sebavedomí atď. No česť výnimkám, nikomu nechcem ublížiť, ale v živote to už tk chodí.Držím ti palce. A priateľku nepredstavuj priateľovi, len keď budete zohraté.
akoze povedzme si na rovinu, totalne vadna otazka-kde si mam najst kamaratku..sa ti nezda, ale co uz..ked vyrasties mozno zacnes mat ine problemy, ktore sa riesia na stranke zdravie.sk...ale co uz...podla mna zmen chlapika..
chces radu?ZMEN CHALANA....asi netreba viac rozvijat..
Tak ale aj jeho kamarati maju urcite kazdy z nich vela kladov ale aj vela nedostatkov..A hlavne by mal pochopit,ze my zeny sme uuplne odlisne,nez chlapi,ci uz v zmyslani,v rieseni problemov,atd.Nemyslim si,ze je to spravne riesenie,ze ti partner vybera kamaratky,je to od neho majetnicke a sebecke..