ahojte je mi to strasne blbe ale kde si mam najst kamosku ? na disko nechodim som normalna 18 r baba ktoru zaujima plavanie a normal fitko a tak , nie som v nicom zastarala .. Problem nie je len v tom ale aj v tom ze ked som mala alebo mam kamosku ktora chodi na disko a uziva si zivot ako je v dnesnej dobe normal tak moj priatel si vzdy najde niaku vyhovorku alebo niaky minus ktory ta baba ma ... on by najradsej bol keby to bola baba s vysokou skolou a sedela doma na prdeli (nehovorim ze ma chodit po baroch) ale v ramci normy.. toto precitam neskor mojmu priatelovi ked tu bubu reakcie.. prosim vas, pointa je to ze kde si mam najst kamaratku ktora bude vyhovovat mojmu priatelovi a nebude mu vadit kazda somarina ... aj ked je to blbost , myslim si ze kamosky si mam hladat ja a nie co sa paci moju priatelovi ... dakujem
kde si mam najst kamaratku ?
kakakove mliecko -dakujem pekne za pozit.prispevok , normal som sa zasmiala-ze pozdravujem , ok pozdravim. pekny vecer
jej dakujem vam konecne ma niekto chape.. normal mam lepsiu naladu .. dikes... ja mojho priatela milujem ale aj ked je to maly konflikt si myslim ze to nie je spravne...
Nehladaj nove kamaratky...hladaj noveho chalana! Tak akoze sorry, ale on je taky dokonaly ze na kazdom inom mu nieco vadi? Najdi si kamaratky s ktorymi sa budes citit dobre TY! Su to tvoje kamosky, tebe musia vyhovovat, a vy si musite vychadzat. S tym chlapcom sa raz mozno rozides, a prides na to ze nemas NIKOHO! Tak nebud blba, ved ma 18 rokov...priatel sa s ludmi a ked sa mu to nepaci tak DOVI...ze ho pozdravujem...:-/
babizna ty mas 18 toto nie, eman ma pravdu. chalan bud ta tak miluje a boji sa ze ta niakym sposobom strati alebo ma komplex niaky. no ci jedno, ci druhe, to mu nedava pravo zakazovat .
nuz ale ide leto a chalanisko sa boji asi o teba
hluuupost , baba nedaj sa ja by som raz skusil mojej babe povedat ze neprajem si alebo nieco a ... to je kravina a nie si ty sibnuta ... a hlupaci co pisete za blbosti ... ja mam 31 a nedovolil by som si dirigovat nieco , mozno tak svojej dcere ale toto ... neeee
kedze nie sme spolu kazdy den tak to si kludne mozem naplanovat kedy budem s nou a kedy s nim .. takze to si nemyslim ..a aj tak , ona je dospela a ma pracu takze aj tak s nou sa mozem maximalne tak 1. krat do tyzdna stretnut .. a baby dakujem za pochopenie
aj ja ju viem pochopit lebo ja som to tiez mala ... proste si si nasla typ chalana ktory je v kazdom h lyzica ...no ja si myslim ze by sa mal zamysliet..a nech si to precita no a co..
ja chapem tu babu , jej nejde asi o to aby ste jej napisali kde si ma najst kamosku (ako miesto) ved to napisala ze chcela len dat precitat jej frajerovi ze je to nenormalne od neho, ja si nemyslim ze je niaka tupana ... preco, ma normal problem tak chcela len dosiahnut to co chela..
nemyslim vyhovovat ako vyhovovat ... a to ze neprizve tak to je totalna pi... ako citam vela ludi mi zrejme nerozumie...tak radsej to nechajte tak... dakujem za prispevky ...
este jedna vec mi napadla..ked najdes taku co bude vyhovovat frajerovi, nevymeni ta? :)alebo ju neprizve?